Een beschuitje eten met .. (4)

Een beschuitje eten met .. (4) Er zijn van die mannen waar ik week van wordt. Dan ontsnapt me een zucht, ik voel de kriebel in mijn buik en een vreemde brok in mijn keel. Er zijn van die mannen die mij nooit zullen kennen, maar met wie ik wel eens een beschuitje zou willen eten. Een man om van te dromen, een droomman. Droomman: ...

Een beschuitje eten met .. (3)

Een beschuitje eten met .. (3) Er zijn van die mannen waar ik week van wordt. Dan ontsnapt me een zucht, ik voel de kriebel in mijn buik en een vreemde brok in mijn keel. Er zijn van die mannen die mij nooit zullen kennen, maar met wie ik zó graag wel eens een beschuitje zou willen eten. Een man om van te dromen, een droomman. ...

Een beschuitje eten met .. (1)

Een beschuitje eten met .. Er zijn van die mannen waar ik week van wordt. Dan ontsnapt me een zucht, ik voel de kriebel in mijn buik en een vreemde brok in mijn keel. Er zijn van die mannen die mij nooit zullen kennen, maar met wie ik zó graag wel eens een beschuitje zou willen eten. Een man om van te dromen, een droomman. droo...

Een beschuitje eten met .. (2)

Een beschuitje eten met .. Er zijn van die mannen waar ik week van wordt. Dan ontsnapt me een zucht, ik voel de kriebel in mijn buik en een vreemde brok in mijn keel. Er zijn van die mannen die mij nooit zullen kennen, maar met wie ik zó graag wel eens een beschuitje zou willen eten. Een man om van te dromen, een droomman. Droo...

Wilfried de Jong in: Mannen waar ik op val

Deze Zilla wordt een positieve tegenhanger van mijn persoonlijke ervaringen. Hoewel ik al 34 jaar single ben ken ik wel mannen die ik erg waardeer. Ik loop warm voor hen al zijn ze niet altijd moeders mooiste. Ze woelen mijn lijf om. Niet op de verliefde manier, maar ze poetsen mijn innerlijk op, zou ik bijna zeggen. En dat terw...
10
10
Public

Vandaag in ’De mannen waar ik op val’ Wilfried de Jong

Deze Zilla wordt een positieve tegenhanger van mijn persoonlijke ervaringen Hoewel ik al 34 jaar single ben ken ik wel mannen die ik erg waardeer. Ik loop warm voor hen al zijn ze niet altijd moeders mooiste. Ze woelen mijn lijf om. Niet op de verliefde manier, maar ze poetsen mijn innerlijk op, zou ik bijna zeggen. En dat terwi...
16
14
Public