Waakzaam..

heel erg leuk is het naar mijn mening om een hondje te hebben, en eigenlijk nog leuker, ik heb er twee, en daar kan ik echt ten volle van genieten, soms heb ik zelfs wel eens momenten, dat ik bij mezelf denk van, nee nu even niet, maar die zijn bij deze hondjes zeer zeldzaam, mijn oudste hondje, haar moedere is een van oorsprong...

'n hondeleven...

het is toch heerlijk om hond te zijn, maar dan wel in nederland, een land waar je als hond echt niets tekort hoeft te komen. en zo hebben de meeste honden hier in nederland best wel een heerlijk leven, uitzonderingen daargelaten, ook daar zijn er van in nederland, maar goed we houden het even over het lekkere hondeleven, want al...

Op zoek naar...

tja, en op mijn jacht naar de leukste verhalen, ik weet niet wat er precies misgaat, of men durft niet, of het is het ikke ikke gevoel, wat dan voor zichzelf gehouden word, tja de hebzucht van de mensen, ik heb het, en deel het met niemnd, ook al gaat het maar om een verhaal, die mensen zit ik dus echt niet op te wachten, maar m...