Ik ga mijn naam veranderen...

Ik zal dat absoluut niet snel doen, en doe het ook niet om mensen te misleiden. Ik doe het omdat het nu zo voelt.Ik zal het trachten uit te leggen: Zoals jullie hebben kunnen zien, ben ik weer terug in mijn oude energie. Mijn ware energie. En toch een energie waarin ik een vernieuwde zoektocht heb. Geen enkele stap die je terug ...

Ik mag niet spreken!

Ik mag niet spreken Ook niks zeggen Waarheid kan je haast doormidden breken Woorden kunnen je volledig lam leggen Toch tracht ik soms door te breken Iets in een mens zijn gevoel te leggen Wens met emoties te spreken Iets van waarde te zeggen *** Ik leef één leven Mag ik dat dat dan niet delen? Eén verhaal duurt maar even Vele...

Waardig gebroken!

Gebroken Gestoken Geradbraakt Kapot gemaakt Voortslepend op geweld Hoe staat het werkelijk met mij gesteld Tranen bedwongen Lichaam uit gewrongen Benen gedragen door kracht Ziels macht Dat is wat mij nog rest Sterkte mijn pest Ondoordachte woorden Komen onschuld vermoorden uit gemept tot en met Mens zijn aan zet Als een druppel ...

De vrouw is de glans van God, ze is niet uw geliefde. Zij is de Schepper!

Het heilige vrouwelijke is een term die we gebruiken voor het mysterieuze bron van alle leven, de bron van de schepping. De grote Zij. De vrouwelijke kracht die geboorten geeft aan zowel mannelijke als vrouwelijke vormen. De cirkel die zowel yin en yang bevat. Het portaal tussen deze beide werelden. Ze is van nature ondefinieerb...

Ego zegt...Ziel zegt...

Ego:''Wanneer alles op zijn plaats valt, voel ik vrede!''Ziel zegt:''Vind jou vrede en alles valt op zijn plaats!'' Het eerste is mij aangeleerd als kind zijnde, het tweede ben ik na gaan leven sinds ik het spiegel effect zie van het werelds bestaan.Ego? Niks verkeerds aan. We worden er niet mee geboren, maar worden er wel mee g...

The Sick note!

Heb een grote Liefde voor Ierse muziek, en de Dublinners is één van mij grote favoriete. Door een reactie van Sieuwerd werd ik weer even terug geslingerd naar een nummer die ik enorm graag hoor...The Sick Note van de Dublinners! Spreekt zo'n beetje dat uit wat wij elke dag weer moeten doorstaan op ons werk :-) Dear Sir, I writ...

???pu?? ?p u?? s??? s? ??

ɹnopɐqnoɹ⊥ ǝɔɐǝԀ @ ¿dlǝH ¿ʇǝıu ɹǝ ʇdolʞ sʇǝı ɹɐɐɯ˙˙˙˙˙ʇdɐʇsǝƃ pǝq ʇın uǝʇınq ǝʇsuǝuuıq uǝʌoqǝʇsɹǝpuo uǝq ʞı ɟo 'doʞ ǝp do ʇƃuɐɥ doʇdɐl uɾıɯ ɟO

Awake my Soul!

How fickle my heart and how woozy my eyesI struggle to find any truth in your liesAnd now my heart stumbles on things I don't knowMy weakness I feel I must finally showLend me your hand and we'll conquer them allBut lend me your heart and I'll just let you fallLend me your eyes I can change what you seeBut your soul you must kee...

Mijn eigen boontjes doppen!

Dat is wat ik ga doen! Ik moet ze natuurlijk nog wel eerst gaan plukken. :-) @ Peace Troubadour