Gelukkig in het spel, ongelukkig in de liefde

Al jaren heb ik echt veel pech Op datinggebied, heb bijna alles al meegemaakt zeg Honderden verstuurde reacties, bijna geen enkel bericht terug En de reacties die ik kreeg waren zo groot als een mug Vrouwen met bindingsangst, waar ik zelf ook nog achter moest komen Ik zou graag van tevoren al van dat soort vrouwen afkomen Een vr...
12
11
Public

Speeddaten, mijn ervaringen

Na twee en een half jaar aanmodderen met zinloze datingsites (zie mijn eerdere artikelen hierover) had ik mijn (cupido)pijlen gericht op een nieuw fenomeen; flitsdating. Het leek mij een ordinaire vleeskeuring en waarmee ik weinig kans zou hebben op een leuk contact, maar aangezien ik van mening ben dat je alles in het leven een...

Samenwonen of... latten?

Samenwonen. Superromantisch. Iedere dag dicht bij elkaar in je eigen gekochte/gehuurde huisje. Fantastisch! Tot (maar hopelijk duurt dat heel erg lang maar het ligt altijd op de loer) de relatie door een van jullie beiden verbroken wordt. Dan zit je met de gebakken peren! Want dan is het: alle spullen eerlijk proberen te verdele...

Zelfontwikkeling

Af en toe kom ik tot bezinning als ik rondloop in mijn appartement. Niet om het klooster in te gaan, maar om te kijken wat ik allemaal al bereikt heb. Nadat een paar jaar geleden bijna alle peilers ongenadig onder mijn leven werden weggeslagen (moest weg bij huidige werkplek, moest op zoek naar nieuw onderkomen, relatie op de kl...

Van mijn geloof gevallen??

Vandaag kreeg ik last van een vreemde hersenkronkel, en heb mij ingeschreven bij... een datingsite! En wel op www.relatieklik.nl. Ben ik nu van mijn geloof gevallen? JA en NEE eigenlijk. Om te beginnen JA, ik had met mijzelf afgesproken dat ik niet meer in die onzin zou trappen die ik twee en een half jaar lang heb moeten onderg...

Gedicht

Dit gedicht maak ik na een korte maar hevige chat'romance': Wij leerden elkaar kennen In het begin was het even wennen Je chatte heel leuk Toen ontstond er bij mij een deuk Je ware aard kwam naar boven Het was echt niet te geloven Je was totaal anders dan ik altijd dacht In tact en omgaan met eerlijke berichten zit zeker niet je...

Dating-sites-soap

Gisteren heb ik eindelijk een besluit genomen. Ik heb mijn lidmaatschap op de laatste 'strohalm-datingwebsite' Paiq opgezegd. Ik ben er al ruim twee jaar lid van en alles wat het mij opgelevert heeft is een hoop ellende, teleurstelling op teleurstelling op teleurstelling, frustratie, wanhoop, enz. Dat allemaal, maar een leuk con...

Nieuwe online-dating adviezen

Een mens is nooit te oud om te leren. Zelfs na ruim twee jaar ploeteren op online-datingsites leer ik nog elke dag opnieuw wat nieuws. Deze adviezen wilde ik jullie ook niet onthouden: - Begin nooit iets (een datingcontact of laat staan een relatie) met iemand die net (korter dan 6 maanden) weer vrijgezellig is. Helemaal niet al...

Op ieder potje past een dekseltje...?

Dat dit spreekwoord niet altijd klopt heb ik de afgelopen tijd ontdekt. Ik moest er weer aan denken na een chat op een datingsite die ik een tijd geleden had. Zowel het ene uiterste als het andere uiterste heb ik meegemaakt. Ik was aan het chatten met een vrouw die niet begreep waarom ze al zo lang vrijgezel was. Ze was donker g...