Verdrietig en verslagen.

Sorry als mijn verslag soms wat warrig klinkt, maar weet ook niet goed wat te zeggen. Even hebben we staan dubben wie het zou gaan vertellen. Vrouwtje kon het niet, oma Dopey durfde niet en Mickey? Wel, Mickey is Mickey en was het hele voorval al snel vergeten. Wij niet. De hele familie was er kapot van. Vooral ons vrouwtje was ...
15
13
Friends

Hoeraaaa! We hebben kittens!!!!!

Hoeraaa!!! We hebben kittens!!! Wij waren gek op kittens, maar een tijd geleden hadden we allemaal “Het mes” gezien en was onze kans op nieuwe kittens helemaal verkeken. Maar vandaag is zij van hierboven, bevallen van zes lieve kleine wondertjes. En komt er weer leven in het huis van de Gypsy Bunch. Oja. Dat was ik nog verge...
13
13
Friends

The Gypsy Bunch (Deel 6.dagboek van een kattenfamilie)

Meer over de Gypsy Bunch vindt u hier. http://dagboek-van-een-kattenfamilie.plazilla.com/ Mijn nog steeds ondeugendezusje. donderdag, (Hoofdstuk 22) Vrouwtje heeft gister mijn zusje gezien. Dat heeft ze ons verteld. Bij bevriend personeel van haar wonen tante Janey, oom Flemming en een van mijn zusjes. Mijn zusje heet ziggy, maa...
10
7
Friends

De Lieve fee van Fairyland

2 juni ( Hoofdstuk 21) Wij hebben wel zo fantastisch gedroomd afgelopen nacht. Wij droomde allemaal het zelfde. Een schone fee kwam ons bezoeken. Zij was met licht omgeven en in haar hand hield zij een glazen stafje met een zilveren sterretje dat schitterde in het maanlicht. Zij sprak tot ons. Dag lieve kattenfamilie. sprak zij....
4
1
Friends

De Gypsy Bunch (dagboek van een kattenfamilie deel 5)

Spring is in the air 23 april (Hoofdstuk 19) Spring is in de lucht, en dan weet je het wel he? Dat brengt vlinders in de buik bij menig jonge kater en poes. Mijn gympy is hier geen uitzondering op. Dinsdag was duidelijk te zien dat hij zeer in de smaak viel bij de dames. Gympy zelf had echter al snel zijn oog laten vallen op een...
7
4
Friends

De Gypsy Bunch (dagboek van een kattenfamilie deel 4)

De dag dat "het"gebeurde. 12 feb (hoofdstuk 16) Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie heb verteld van "Het mes". Moeder Whoopi had erover verteld toen mijn gypsykids waren geboren. Zij wist zeker dat het snel ging gebeuren. Als je kinders straks groot genoeg zijn. Sprak ze. Dan is het zover. Dan ga je zeker het mes zien...
7
3
Friends

De Gypsy Bunch (Dagboek van een kattenfamilie deel 3)

08 augustus (Hoofdstuk 11) Met blijdschap geven wij kennis Hallo Lieve vrienden! Gisterenavond was het zover. De bevalling. Om 19.02 werd mijn eerste telg geboren. en om 23.05 kwam de laatste ter wereld. Gelukkig is alles goed gegaan en zijn ze alle zeven gezond en wel. Had ik bij mijn vorige bevalling amper tijd om ze allemaal ...
4
12
Friends

The Gypsy Bunch (Dagboek van een kattenfamilie deel 2)

12 april (hoofdstuk 6) Het moeder dochter gesprek Eindelijk was het vandaag zover. Moeder Whoopi kwam zowaar op kraamvisite. Heb ik zelf wel eerst met haar moeten praten, want sinds de geboorte van mijn kroost deed ze alleen nog maar heel lelijk tegen mij. En niet alleen zij, nee, de hele familie deed alsof ik lepra had of zo. E...
12
11
Friends

The Gypsy bunch (dagboek van een kattenfamilie deel 1)

Introductie. Hallo lief personeel, Vandaag is het groot feest bij ons. Ons vrouwtje heeft ons zowaar n eigen zilla gegeven en daar zijn wij maar wat blij mee. Kan ik eindelijk mijn ei kwijt. Niet dat ik een vogetje ben, nee sterker nog. Ik vind die beestjes maar wat lekker. Kan uren naar ze zitten loeren. Het water loopt dan uit...
19
9
Friends