Tips voor de supermarkt

Door alle ontelbare enthousiaste reacties op mijn vorige artikel (not) toch weer wat tips van mij voor je aankopen bij de supermarkt: In de supermarkt staan de duurdere producten meestal op ooghoogte. Boven- en onderin staan de huismerken, die net zo goed zijn. Met gratis koffie loopt u minder snel door de winkel. U ziet meer in...

Gratis diepvries aangeboden (part II)

Nou, ik heb een nieuwe diepvries! Van mijn ouders gekregen. De oude heb ik de deur uitgedaan omdat het afsluitrubber onderin aan het afsterven was. Hij deed het nog redelijk, maar ook omdat hij al 20 jaar oud was heb ik hem gratis weggegeven. Het had nog wel wat voeten in aarde! De man die hem eigenlijk op zou halen kwam niet op...

Vlieg er eens uit met Airmiles

Nou ja, dan moet je wel elke dag een flink bedrag neertellen bij de duurste winkels die Airmiles 'verstrekken'. Zover komt de gemiddelde Nederlander niet! Daar kwam ik vandaag achter. Ik wilde een bestelling met (onder andere) Airmiles betalen, en zag dat ik in al die jaren (ben al zo'n jaar of 10 aan het sparen, niet overdreven...

De grote (legale) wisseltruc!

Gisteren keek ik voor de verandering weer eens op Facebook, en zag een mooie actie bij de Lidl. Je kon alleen vandaag een willekeurige lege fles cola light van hun eigen merk of van de concullega omruilen voor een volle fles. GRATIS! Daar ik een echte Nederlander en een echte Bakker ben, had ik daar wel oren en ogen naar. Ik had...

Scoupy Cashback Speurtocht & Fiets & Wandel-Actie

SInds een tijd heb ik de app van Scoupy geinstalleerd. Daarmee wordt je op de hoogte gehouden van aanbiedingen en kun je die nieuwste folders bekijken. Tot zover best wel boeiend. Maar... je kunt er ook geld mee terug krijgen! Kijk, dan wordt het ECHT interessant toch? ;-) Zo was er vanaf vandaag tot en met het einde van deze we...

Het nut van relatiebureau's

Afgelopen week had ik een paar dagen het plan om een relatiebureau in te schakelen om mijn 'zoektocht' naar een lieve vriendin wat te versnellen. Dat ging goed, totdat ik erbij nadacht wat dit mij zou kosten. Ruim 200 euro aan een intakegesprek EN daarna zo'n 60 euro per maand! Dat ging hem dus maar niet worden. Voor zo'n bedrag...

Gratis bespaartips! Doe eens zuinig aan.

Druk de wc-rol plat: zo rolt het papier minder gemakkelijk en dat scheelt velletjes. Koop geen pakjes drinken, maar schaf een drinkflesje aan en vul deze met literpakken. Nog goedkoper doen? Drink kraanwater in plaats van andere drankjes (en ook nog eens gezonder!). Batterijen van de afstandsbediening leeg? Haal ze er uit en sto...

Kringloopwinkels lopen slecht...?

Vandaag was ik in kringloopwinkel Het Goed in het schilderachtige Nijmegen. Van het nieuwsbericht dat steeds meer kringloopwinkels over de kop gaan was niets te merken hoor! Het was gigantisch druk. Dus waar dat bericht vandaan komt is mij een raadsel. Ben weer goed geslaagd trouwens! Paar PC spelletjes, stripalbum van Sjors &am...

Weg met plastic draagtassen!

Als je boodschappen gaat doen verslijt je veel plastic draagtasjes. Ze zouden meerdere keren te gebruiken zijn, maar vaak zijn ze na een of twee keer gebruiken al kapot (zoals van de Jumbo). De oplossing is dan om zo'n canvas tas te kopen. Iets meer geld, maar oerdegelijk en ook te gebruiken als strandtas, voor dagjes uit, enzov...