De wintertijd gaat vannacht in, van 3.00 uur naar 2.00 uur

Eens even kijken. Mijn middelste zoon is 27 oktober jarig. De wintertijd gaat altijd in rondom zijn verjaardag. Zo kan ik het nooit vergeten. Jammer, de zomertijd is afgelopen, maar begint weer als mijn jongste zoon jarig is 28 maart. Men spreekt in de krant over winterdepressies vanwege het ingaan van de wintertijd. Zelf denk i...
8
9
Public

Hoe kun je klaarkomen op een powerplate?

Ja, het kan echt. Ik heb het zelf ondervonden. Vandaar dit artikel op deze prachtige zonnige dag met af en toe een sneeuwbuitje :) Wat is een powerplate? Een powerplate wordt in het Nederlands ook wel een trilplaat genoemd. Het is een fitnessapparaat, dat je in veel sportscholen en fysio-praktijken tegen zult komen. Ik ben een j...
32
22
Public

Het nut van uitslapen

Soms ben je zo moe, dat het beter is om nog even lekker te blijven liggen. Wanneer ik slecht geslapen heb en mij nog bekaf voel op de gestreefde tijd om op te staan, luister ik soms wel, of soms niet naar mijn lichaam. Of te wel, ik sta toch op, omdat ik zonodig iets moet doen. Of ik blijf liggen, omdat ik al van te voren weet h...
24
6
Public