Wanneer liefde verdwijnt.

Is het werkelijk voorbij? De twinkeling in je ogen, als je naar me kijkt. Is het werkelijk voorbij? Die glimlach op je gezicht, als je bij me was. Is het werkelijk voorbij? De liefde die je voor mij voelde. Is het werkelijk voorbij? Al de woorden die je me ooit zei. Is het werkelijk voorbij? Al de knuffels die je me ooit gaf. Al...
10
4
Public

Herinneringen.

Herinneringen. Leef in het nu, zegt men steeds. Maar wat als dat nu alleen maar pijn geeft? Wat als de herinnering, mij opnieuw laat ervaren, hoe de ‘liefde’ tussen ons is? Wat als de herinnering, mij opnieuw laat ervaren, dat er geen sprake is van gemis? Waarom zou ik dan kiezen? Voor een moment in het nu. Wat zo koud en ki...
6
2
Public

De spiegels van het leven.

De spiegels van het leven. Zoveel spiegels heeft het leven me al voorgehouden. En lieten me zien wie jij en ik werkelijk zijn. Zoveel spiegels zijn er al gebroken. Wat er overbleef was de diepe intentie van de eenheid. Van onvoorwaardelijke liefde. In het spiegelbeeld wat jij me nu laat zien. Is er geen herkenning met mijn werke...
2
0
Public

De kleine Engel

De kleine engel. Ik ben niet erg groot. Eigenlijk ben ik maar klein. En zit ik op je schouder. Te wachten tot je me roept. Ik ben overal waar jij heen gaat. Toch zie je me vaak niet. Ik ben altijd bij je. Zelfs in je dromen. Ik hoor je lach. En droog je tranen als je huilt. Ik heb geen naam. En ik word ook nooit ouder. Maar zola...
6
2
Public

De kleine Engel

De kleine engel. Ik ben niet erg groot. Eigenlijk ben ik maar klein. En zit ik op je schouder. Te wachten tot je me roept. Ik ben overal waar jij heen gaat. Toch zie je me vaak niet. Ik ben altijd bij je. Zelfs in je dromen. Ik hoor je lach. En droog je tranen als je huilt. Ik heb geen naam. En ik word ook nooit ouder. Maar zola...
0
0
Public

Vriendschap

Vriendschap. Vriendschap is voor mij, samen lachen, samen huilen. Vriendschap is voor mij, samen delen, geven en ontvangen. Vriendschap is voor mij, een luisterend oor, samen zwijgen, en toch weten wat de ander wil zeggen. De vriendschap die jij mij geeft, is mij vertellen hoe ik moet zijn. De vriendschap die jij mij geeft, is m...
6
1
Public

Lief Licht Kind.

Lief Licht Kind. Even was ik je vergeten, en dacht in alle levens die ik had. Dat alleen dat wat ik fysiek zag, mijn werkelijkheid bepaalde. Tot de dag dat ik jou opnieuw ontmoeten, en mijn verwondering was heel groot. Toen jij mij vertelde, dat jij degene bent die ik werkelijk was. Je liet me zien, hoe ons leven ooit begon, en ...
3
1
Public

Thuis komen.

Thuis komen. Is er werkelijk een verschil, tussen de oude en nieuwe wereld? Is er werkelijk een verschil, tussen jou en mij? Is er werkelijk een verschil, tussen liefde en haat? Is er werkelijk een verschil, tussen geluk en pijn? Is er werkelijk een verschil, tussen vrede en oorlog? Is er werkelijk een verschil, tussen ik ben en...
3
1
Public

Geborgenheid.

Geborgenheid. Na al de jaren van angst en strijd. Voel ik dan eindelijk die geborgenheid. Nu jij mij hebt opgenomen in je hart. Jouw armen om me heen. Laten mij vergeten wat ooit was. Jouw armen om me heen. Leren mij wat echte liefde is. De twinkeling in je ogen. Maken mij vrij van al mijn zorgen. Je lieve schaterlach. Schalmt d...
7
1
Public