Wat is er aan de hand met de Ferrari 308 GT4 Dino; enorme prijsstijging

Wat is er aan de hand met de Ferrari 308 GT4 Dino? Je moet wat als je als autoliefhebber even genoodzaakt bent om binnen te blijven. Uit pure verveling heb ik eindelijk een excuus om internet weer eens af te speuren naar leuke voertuigen. Meestal verre van bereikbaar. Dat geeft niet, want dromen ervan is misschien wel net zo bev...
6
3
Public

Help, ik kan dit weekend een GoPro winnen van MINI!

Willen jullie me helpen? Ik kan dit weekend een GoPro winnen van MINI! Lieve lezers, Zoals de meesten inmiddels vast wel weten, ben ik langzamerhand in de schrijverij en freelance auto(sport)-journalistiek terecht gekomen. Doordat het begonnen is als hobby, zijn de financiƫle middelen nog niet heel groot. Door ludieke acties en...
0
0
Public

Semi Live verslag van Truckstar 2013 op TT-circuit van Assen

(semi-) Live verslag van Truckstar 2013 op TT-circuit van Assen Schrijven Het schrijven begint op een ontzettend leuke manier flink uit de hand te lopen. Sinds een aantal jaren schrijf ik al voor wat autobladen (zoals Youngtimer-Magazine) en recent kreeg ik een grote opdracht om vanaf oktober 2013 artikelen te schrijven voor Kla...
3
2
Public

Introductie nieuwe Porsche Boxster 2012 met Jan Lammers & Candy Dulfer

Ik was met Denny, namens onze autowebsite, vrijdagmiddag 11 mei te gast bij Porsche Centrum Amsterdam voor de introductie van de nieuwe Porsche Boxster. Er was een 'topper' van de fabriek die ons alles vertelde over de ins en outs van Porsche Exclusive. Ook was Jan Lammers (een 'Porsche-Midden-Motor-Fan') te gast die nog eens pr...
7
3
Public

Met Tom Coronel naar Wtcc Valencia 2011

Naast Xead ben ik ook actief voor enkele auto- en autosportbladen (zie profiel). Daarnaast doe ik hobbymatig met Denny verslag van auto- en autosportbelevenissen op een website. Samen met Denny heb ik af en toe contact met Tom Coronel. Vorig jaar werden we uitgenodigd om met hem mee te kijken in het WTCC op het circuit van Valen...
6
2
Public