Heftige tijden

pfff weinig slaaaapppp... phoeeiii mja in ieder geval heb ik weer heeeeel wat te vertellen... Nou men straatnaam is "Mefke", Dat is altijd al zo geweest, "gekke belg", "Gekke Hollander", Nja nu heb ik me bijnaam zelf gekozen en er maar mefke van gemaakt. Ik hou van eerlijkheid, ABN, loyaliteit, creativiteit, spontaniteit, Werk h...
4
0
Public

Wat denken jullie van tijd?

Gedicht Te weinig tijd.... Te veel te doen... Niks aan te doen... Energie blijft bestaan.. Maar tijd gaat door... Tijd is kostbaar... Tijd is geld.... Tijd krijg je niet meer terug ! Tijd is niet, iets tastbaars ! Vadertje tijd... Geef mij eens respijt, Geef me meer tijd ! Weer te weinig tijd voor alles te doen, Constant bezig m...
3
0
Public

Eerste Liefde !

Intro Dit is het verhaal hoe ik mijn vrouw heb leren kennen in persoonlijke dichtstijl met mijn eigen foto's. Raar,... Ik zag je hond met blauwe ogen... achteraf waren ze bruin, Het liep bijna in puin ! ik vroeg wat voor merk is dat,... ze zei stafford.. Hou haar in ere ! ik ging erop in en bleef met je praten... vroeg nog mag i...
2
1
Public

Pagina's kwijt ! poging 2 , lesje wel geleerd...

Wat de spelling ook is het boeit niet, nou ik ben er alweer..... Maar heb deze keer vast besloten om vaker te bloggen !! 1. intro Dit is een proefversie, ik zou graag jullie mening willen horen en eventuele vragen, © De meeste dingen zijn echt gebeurd, de rest wat ik erbij verzin is fictie, ik schrijf dit op puur uit verveling,...
2
0
Public

De rat

De rat Ik heb een boek gelezen over debatteren, hier komt het woord "rat" en "rattenvanger" veelvuldig in voor. De persoon van wie ik dit boek kreeg, was zelf een rat in rattenvanger kostuum. Rat wil zeggen, iemand die zich goed voordoet, je beste vriend speelt, alles over je te weten wil komen en dit tegen je gebruikt. Ze prate...
0
0
Public

Borderline, levenslang of niet ?

Wat is Borderline ? Het is maar hoe je ermee omgaat of hoe je hier mee kan leren omgaan ! Nou om hier over te kunnen oordelen zullen we eerst moeten bekijken wat het woord betekend en wat volgens de psychiatrie officieel iemand een borderliner maakt. Borderline betekend vrij vertaald grens Borderline volgens de psychiatrie besta...
3
2
Public

Het geheim van de broederschap. (vervolg)

De dag dat hij zijn ouders gaat verlaten komt eraan. Zijn moeder vertelt hem wie zijn echte ouders zijn en waar hij vandaan komt. Toch verloochend hij zijn surrogaat ouders niet en viert nog het afscheid. Hij beschouwde ze immers al 20 jaar als zijn eigen ouders waarom nu veranderen? Het geheim van de broederschap. (vervolg) 1. ...
6
5
Public

Internet de 5de dimensie

de nieuwe dimensie genaamd internet : de utp-kabel : We zitten nu , in een nieuw tijdperk van internet. Alles gebeurd nu via de computer, je kan niets meer regelen zonder een pc. Zoek je werk? Ga na je pc... wil je winkelen? Ga naar de pc.. alles via de computer... Ik ben zelf opgegroei met een computer en ben er ook ontzettend ...
3
0
Public

Beetje bij beetje

Beetje bij beetje,Elke dag een beetje,Telkens weer dat duiveltje dat zegt: " weet je? "Beetje bij beetje, kom ik dichter bij de toekomst..beetje bij beetje, kom ik verder in men leven.Ik weet ik ben koppig , leer elke dag maar een beetje.Ik kom er wel.. uiteindelijk ! beetje bij beetje...Het is moeilijk te zijn zoals ik ben..bee...
15
5
Public