Wat doet elektromagnetische straling met je?

Straling In onze maatschappij worden we van alle kanten beïnvloed door straling. Straling in een heleboel varianten. Er is straling die goed is voor ons welzijn en van planten en dieren, zoals zonnestraling. Er is straling die nuttig is en die nauwelijks of geen invloed heeft op ons welzijn, zoals radio golven en GPS. Er is str...

Wandelen naar Santiago de Compostela deel 8

In de eerste etappe heb ik over mijn wandeling van Lourdes naar de Spaanse grens verteld en in deel 2 mijn belevingen tussen de Spaanse grens en Puente la Reine. Ik heb me aangesloten bij de heel grote groep pelgrims die vanuit Saint-Jean-Pied-de-Port zijn vertrokken. Gelukkig verspreidt de groep zich over de lange route en ontm...

Wat voor gif smeer je op je huid?

Haar- en huidverzorgingsproducten bevatten vaak de meest afgrijselijke bestanddelen die eigenlijk bij chemisch afval thuishoren en niet in je haar of op je huid. Alhoewel wij, mijn vrouw en ik, al langere tijd kritische consumenten zijn die selectief zijn in het aanschaffen van producten en de voorkeur geven aan biologisch als d...

Een nieuwe wet die ons verbiedt kennis te nemen van gezonde producten.

MOORD VIA HET WETBOEK Een tragedische thriller in vele bedrijven Hoe een wet wereldwijd, Europees en nationaal mensen monddood maakt en daardoor misschien vele levens op zijn geweten kan krijgen. Mijn schrik Op 19 december 2012 ontving ik van een arts, Henk Fransen, een mailtje dat hij zijn webshop heeft beëindigd vanwege de ni...
32
20
Public