Mijn respect voor vrachtwagenchauffeurs....

De tijd van even je groot rijbewijs halen en op de vrachtwagen stappen, is voorbij. Hoewel het vak nog altijd als “ongeschoold” te boek staat, is ook hier sprake van leren en blijven leren. Een mooi vak als je ervan houdt om op de weg te zitten en van afwisseling houdt. Maar de tijd van vrijheid, blijheid is met alle digital...
6
26
Public

Schrijven is gezond?

Schrijven is gezond, stellen sommige therapeuten. Nu is schrijven vooral leuk..maar of dat nou gelijk staat aan gezond? Ik weet genoeg leuke ideeën die ik leuk vind, maar die toch echt niet gezond zijn. Zo'n heerlijke gevulde koek, bijvoorbeeld, lekker oppeuzelen terwijl je aan het schrijven bent....of tig bakkies koffie achter...
3
2
Public

Het arme leven van een zwaan....

Je zal maar zwaan zijn....ben je met je ouders en je broers en zussen de winter doorgekomen en opeens word je door je moeder weggejaagd...Zomaar. Opeens wil ze niks meer van je weten! Erger nog: ze duld je niet langer in haar omgeving! Of: je zal maar moeder zwaan zijn en je jong moeten verjagen....mijn hart breekt al bij het id...
3
2
Public

Is ADHD dan toch een hype?

Voordat iedereen met nu gaat belagen: het is een vraag, geen mening van mezelf! Maar ik zou hier graag eens over willen nadenken.. ADHD is tegenwoordig iets heel gewoons. In iedere klas zit er wel één of meer, met name, mannetjes die volgens de maatstaven te druk of niet genoeg geconcentreerd zijn en vervolgens als ADHD-er doo...
8
7
Public

Waarom ik altijd?

Ik weet niet hoor....zal het dan toch echt aan mij liggen? Toen mijn jongste naar school ging, ging ik op zoek naar werk wat leuk te combineren was met schooltijden enzo. En dat lukte ook nog. Ik ging kinderkleding verkopen vanuit huis en via party's én ik had een postwijkje. Oké, ik verdiende niet overdreven veel, maar het wa...
6
4
Public

Slanker lijken, hoe doe je dat?

Natuurlijk kan je gaan lijnen om niet slanker te lijken, maar ook slanker te zijn....Maar als je dat iets te lang duurt: hier wat tips om slanker te lijken door je kleding met zorg uit te zoeken! -Vermijd horizontale streepjes. Verticale doen je langer lijken! -Draag kleren in dezelfde tinten. Het maakt je langer. Denk hierbij o...
4
1
Public

Alleengeboren tweelingen

Steeds meer wordt bekend over de indrukken die een baby tijdens zijn verblijf in de baarmoeder opdoet. Daardoor wordt het ook duidelijker dat het verliezen van de andere tweelinghelft van grote invloed kan zijn op het leven van de overgebleven tweelinghelft. Vaak is dit onbewust omdat het helemaal niet bekend is een deel van een...
3
0
Public

Wie verklaart mij hoe dit zit?

Ik schrijf niet veel, verdien dus ook praktisch niks....maar toch heb ik een vraagje. Ik heb het al via "contact"geprobeerd een antwoord te krijgen. Maar die krijg ik dus niet... Dus misschien kunnen jullie mij helpen? Want een geschikt forum is er volgens mij ook niet??????? Kan iemand mij vertellen waarom er veel hogere bedrag...
2
13
Friends

Kraamhulp uit het basispakket? Ja, dág!

Gisteren zag ik het berichtje in de krant staan dat er plannen zijn om kraamhulp maar als een extraatje te zien...en dus weg moet uit het basispakket.... Uiteraard reageerde een kraamverzorgster behoorlijk negatief op dit mogelijke besluit...en ze heeft gelijk! Hoezo kraamhulp een luxe, een extraatje of wat voor mooie benamingen...
2
4
Public