Seksueel misbruik en borstvoeding

Seksueel misbruik, angst, borstvoeding en trots Met het inzenden van mijn persoonlijk verhaal wil ik slachtoffers van seksueel misbruik die hierdoor twijfelen tussen borstvoeding en kunstvoeding een steuntje in de rug geven om borstvoeding een kans te geven. Het artikel Seksueel misbruik en borstvoeding heeft mij een steuntje in...

Mijn leven als koppkind (kind van ouders met psychiatrische problemen)

'Wanneer komt mama eigenlijk weer thuis?' 'Mama komt niet meer thuis' 'Waarom niet?' 'Ze is naar een soort ziekenhuis' 'Om beter te worden?' 'Mama word niet meer beter, het is ook geen gewoon ziekenhuis, maar een ziekenhuis voor mensen die ziek zijn in hun hoofd. Ze komt niet meer thuis, nooit meer.' 'Oh...' Alles in de kamer is...
29
12
Public

Besparen door sussen en afleiden

Besparen door sussen en afleiden Hoeveel geld wij uitgeven aan impulsaankopen? Een nieuwe jas, een etentje, een dagje weg... Ik schat dat we per jaar zeker zo'n duizend euro spenderen aan luxe. 'Omdat we het verdienen', 'we werken er immers hard voor', 'ah joh, je wil toch dat de jongens er leuk bij lopen?!', 'Volgende week payd...

Werken in de kinderopvang

Maandagochtend en de wekker gaat...pfff, wat een nacht. Zo warm en daardoor veel wakker geweest. Nog drie dagen werken en ik heb vakantie, vier hele weken in het zomerseizoen. Dat heb ik sinds mijn eerste bijbaantje niet meer voor elkaar gekregen en ik kijk er dan ook echt naar uit. Ik heb geen probleem wat werken betreft, hoor ...

Echte liefde

Je bent en blijft een 'vreemde' Al voel je zo vertrouwt En hebben wij in jaren Nu zoveel opgebouwd Het is en blijft geweldig En zo'n immens verschil Dat wat er was, gebeurde ook En niets buiten mijn wil Je schreeuwde dat je van me hield Van mij en van mij alleen Omdat ik doof en ziende blind was Meters muren om mij heen Zo kwam ...

Heimwee en nieuwe toekomstdromen

Ik was er eens maar ik was er niet Toch ben ik er eens geweest en val al het moois dat ik er zag Daarvan mis ik jou het meest. Al lijkt het verleden tijd de weg, op zoek naar wijze raad Tijd lijkt te zijn vergaan Ik kwam er wel, maar steeds te laat Zoals zovelen zwijgen over het hoe, wanneer en waar Zo zul je alles krijgen Als j...

Uitnodiging verjaardag vier jaar

Lieve mensen, luister even Het is gedaan met het vrije leven De tijd dat ik nog een peuter was maakt nu plaats voor de kleuterklas Voor lesjes, knutselen en liedjes zingen Maar eerst nog wat belangrijker dingen: Taart, kaarsjes en een mooi feest Voor de vier mooie jaren die zijn geweest Als jij er ook bij kunt zijnword mijn fees...

Overlijden na eten bbq vleesbacterie

Vreselijk... een meisje van negen overleden door een bacterie in het vlees tijdens een avondje bbq'en met haar ouders. Ik lees het bericht op teletekst en het steekt. Hoeveel gevaren kom je tegen in het leven met je kinderen? Alles doe je voor je kinderen, van babytijd af aan sta je voor ze klaar, doe je je best, probeer je ze t...