Geld verdienen met Panelwizard

Geld verdienen met Panelwizard Het is crisis, dus een extra zakcentje verdienen vanuit je luie stoel kan raadzaam zijn. Vele sites beloven bergen met geld. Zogenaamd honderden euro's verdienen tot zelf duizenden per maand, zonder enige kennis. Dit is natuurlijk onzin, dit weet iedereen (mag ik hopen). Er zijn echter wel betrouwb...

Wat is de hoogste berg van..?

Voorwoord Ik kan er niks aan doen, ik ben gek op bergen. Ik zie er nooit als een berg tegenop om naar de bergen te gaan. Wat ik altijd leuk vind om te weten, is wat de hoogste berg is van het land waarin ik verblijf. Dit bracht mij op het idee om een mooi bergen overzicht te maken, van de meest indrukwekkende bergtoppen van Euro...

Zombies: flauwe / slechte woordspelingen

Het woord Zombie of Zombies blijkt zich uitstekend te lenen voor een reeks slechte, flauwe, dubieuze, melige, stompzinnige en wellicht debiele woordspelingen. Hieronder de heerlijke nutteloze en kansloze lijst. De schrijver van dit artikel is op geen enkele manier verantwoordelijk voor: schade opgelopen aan het brein door het le...