Mensen moeilijk te begrijpen

Vele mensen vaak kan je niet goed begrijpen, begrijpen voor sommige mensen is niet simpel. Als u begint aan iemand te vertellen, dat wit is wit en zwart is zwart , ze denken dat altijd wereld draaiet in het zwart in plaats van wit. Zoals en voorbeelt vriend van mij zegt aan zijn werk begeledster ik wil graag en job als fulltime ...
2
0
Public

Wat is te verwachten in 2017

Dit jaar is bijna gedaan. Wat verwachten wij in 2017 komt goed in het allgemeen in ons leven. Voor vele die misschien niet weten we worden en jaar ouder. Dure leven ziezo, te verwachten dat wel, vrede in de wereld laat maar hoppen, gezondheid in eerste plaats, en dan de rest. Ik hoop voor ieder mens, komt en goede en mooie 2017,...
2
2
Public

Vrolijk Kerstmis iedereen

Vrede aan aarde gezondheid en veel familie plezier gewenst. Have a nice one, denk ook aan andere die minder dan wij hebben. Prettige feestdagen gewenst en en schitterende 2017.
4
0
Public

Lawyer and Mr X

He went to a lawyer, to help him over his case, the lawyer was in Brussels, he had even trouble finding his office, but in the end he found it. Everybody that he knew this lawyer said to him, he is one of the best, but was he, according to the klient not so mutch. He was asking 70 euro for 1 our to talk to him, so they talked, a...
2
0
Public

Lotto gespeelt met familie

Vanavond hebben wij samen mijn moeder ik mijn zuster hinder met haar kinderen nationale lotterij voor morgen gespeelt. al lang hebben wij niet samen gespeelt, sinds mijn vader nog leeft, na de dood van mijn vader 6 jaar geleden ik was de enige die speelte. En uur geleden krijg ik en telefoon van mijn zus, en mijn kleine nichtje ...
0
1
Public

Werken better dan niet werken

Nu dat ik werk ik voel me gezonder en better dan toen ik niet werkte. Ik geniet van mijn job, bij luchthaven in Deurne, ik werk met toffe collegas, en ik doe mijn job graag. Poetsen, maar ik geniet van, ik begin om 14. 00 en stop om 22, uur. Iedereen is tevreden met mijn prestaties, en mijn laatste dag is vrijdag. Maar , ik hoop...
3
0
Public

Vrolijk Passen iedereen

IK will iedereen vrolijk passen wensen. Geniet van. Have a greate time.
8
6
Public

For some people can be to late

What if they die , because was not enough of help , or enough of medication, why is that i wonder, you see a lot of things on facebook, young people suffering, some of them diffrent illnesses, such as cancer. Can we do something, a lot of people guther together collect money or even share the pictures , so other generous people ...
0
0
Public

Banken voelen de crisis

Sommige banken in Belgie vpelen nog steeds de wereld crisis, maar ook wereld en europeese aandelen. Gisteren stonden al andelen bijna in het rrod, zelfs Brusselse index ging naar het rood, veel bedrijfen hebben en beetje moeilijk. Maar ook de bank sector, als Dexia die momenteel andeel is naar 0,03 naar diepte punt gekomen. Maar...
0
1
Public