Op weg naar Thailand en Indonesie!

In maart en april ben ik niet te vinden in Nederland. Ik ga dan op reis. Ik ga naar Azie, en ja, ik ga alleen. Kriebels Al een tijdje kriebelde het bij me om op reis te gaan, voor een wat langere periode. Ongeveer 2 maanden geleden heb ik het uitgemaakt met mijn vriend en ben ik op mijn werk gaan navragen wat de mogelijkheden zi...
0
0
Public

Nieuwsgierig naar jullie inkomsten...

Jullie hoeven het me niet te vertellen. Maar ik ben nieuwsgierig. Hebben jullie nog een beetje inkomsten via plazilla? Verdienen jullie een beetje geld met plazilla? Of doen jullie het allemaal alleen maar voor de lol? Greets, nieuwsgierige Sharon ;)
2
4
Public

Gossip Girl! Ik ben verslaafd.

Sinds een tijdje heb ik een abbonement op Netflix. Iedereen kent het wel. Af en toe een serie of een film kijken. Lekker op de bank hangen. Kleedje over je heen, kopje thee erbij. Maar nu is het anders. Elk moment van de dag wil ik op de bank hangen en Gossip girl kijken. 's avonds als ik laat thuis kom uit mijn werk ga ik toch ...
0
0
Public

Hardloopschoenen kopen bij PKrunning!

Ik ben al een tijdje aan het hardlopen op hardloopschoenen van een aantal jaar geleden. Ik kreeg elke keer na een kilometer of 2 last van de onderkant van mijn voeten. Het begon te branden en mijn kleine teentje voelde doof aan. Ik heb toen besloten om toch maar eens goede hardloopschoenen te kopen. Ik ben echt van plan om het h...
3
0
Public

Zit nu op 4 km!

Nadat vanmorgen voor de zoveelste keer het voetballen afgelast werd ben ik maar weer gaan hardlopen. Ik wil toch graag in beweging blijven en aangezien ik aan het lijnen ben is het mooi meegenomen om dan gelijk wat calorien te verbranden. Vandaag ben ik dan ook een ander rondje gaan lopen. Een die wat langer is dan de 3 km waar ...
0
0
Public

Kerst komt er al weer aan. Wat gaan we eten?

Het lijkt wel of dat het elk jaar sneller gaat. De zomervakantie is nog niet voorbij en het is al bijna weer kerst. Maar wat ga je doen met kerst? Wat ga je koken? Met wie ga je het vieren? Allemaal vragen die weer gaan komen. Nou wij thuis weten het al. Kerstdinner Wij gaan tapas gerechten maken. Deze tapas gerechten gaan we in...
0
0
Public

Hardlopen, het gaat met vallen en opstaan!

Ik ben nu al een aantal weken met hardlopen. Iets dat niet mijn favoriete sport is. Maar naast het voetballen wil ik wel wat meer doen. Omdat hardlopen kan op elk gewenst tijdstip ben ik dit weer op gaan pakken. De eerste paar keer dat ik ben gegaan ging het allemaal niet van harte. Mijn voeten doen snel zeer ( ik heb nog geen g...
3
1
Public

Auto kopen! Help!

Ik ben inmiddels al een tijdje aan het werk en gebruik daarvoor de auto van mijn ouders of zusje. Nu wil ik zelf een auto gaan kopen. Ik denk daarbij aan een auto van het model, peugeot 107 of een Citroen C1! Nu mijn vraag! Waar moet ik allemaal op letten? Ik wil een auto die niet te oud is. Daarbij denk ik aan een auto van 2006...
0
3
Public

Albufeira!

Afgelopen Augustus ben ik op vakantie geweest in Albufeira. Wat een mooie plaats. Een echte aanrader. Voor jong en oud. Oude Centrum Albufeira heeft 2 centra. Het oude centrum is ook echt oud. Kleine, smalle straatjes. Gezellige terrasjes, leuke eettentjes. Je komt helemaal in de vakantiesferen. Vooral voor de oudere onder ons i...
0
0
Public