De koude nacht

De koude nacht Ik zie een sterren hemel. Ik zie in de verte een sterrenbeeld. En dat sterrenbeeld en die is van mij. Een weegschaal. Maar het wordt koud... ik ga maar snel naar binnen.
2
0
Public

Kikker leert zwemmen

De kikker leert zwemmen Eerst was de kikker een kikkervisje. Na 5 dagen was het kikkervisje een kikker geworden. Toen ging hij op zoek naar een kikker die al kon zwemmen. Het kikkervisje die een kikker werd vond er één en vroeg of hij hem wou helpen. En hij zei: " Ja!" Toen begonnen ze met zwemmen. De kikker leerde de andere k...
2
0
Public

Coole Noordpool

Coole Noordpool Ik ben cool en zit op m'n stoel Ik zit naast een poel Ik voel het water van de Noordpool En we eten kool
2
0
Public

Een ninja en een dinosaurus

Er was eens een Ninja... die Ninja oefeningen aan het doen was. Tot hij een grote dinosaurus zag. De boel werd gesloopt. Ninja ging op een direkte aanval. Stook met zijn mes in de dinosaurus buik. Dacht dat hij raak had gestoken, maar dat was niet zo. Dus ging hij nog eens achter de dino aan. Deze keer had hij wel raak! Dinosaur...
0
0
Public

Een wolfje dat verdwaalt is...

Er was eens een wolfje dat verdwaalt was. Het wolfje riep: "Help help." Maar toen zag super haas hem. Super haas zei: "Ik help je wel!" Ze gingen naar het lab van super haas. Ze zagen waar de moeder was en gingen er heen. Het was een klein stukje lopen... "De moeder van de baby wolf! ", riepen ze blij tegen de moeder van de baby...
2
0
Public

Super aap

Super aap Op een dag was stinkie ontsnapt. Stinkie is een dief. Hij steelde een vaas. Gelukkig was super aap er! Hij zei:" Wat heb ik vandaag bij me? Het zijn kauwgom ballen! Hé, ik heb een idee! Als ik die kauwgomballen rol dan valt die dief er van zelf wel over...!" En já... Stinkie gleed uit! Toen ging Stinkie naar de cel. ...
0
0
Public

De kameleon is jarig

De kameleon... Die jarig is. Hij is heel erg gelukig dat hij jarig is. Hij kreeg heel veel kadootjes van iedereen, zoals de aap de muis, de beer en krokodil. Hij kreeg een bel, een bloem, een pot, en een pan. En de kameleon Vond het prachtig. Toen kregen ze allemaal een stuk taart. Maar de taart werd gestolen! Het was meneer de ...
4
0
Public

De Cowboy in het wilde westen.

Er was eens een cowboy... Met z'n paard. Toen zag hij een varken... En ging er achteraan, gebruikte zijn lasso.... Toen hij het varken had gevangen, at hij hem op! Daarna zag hij een ander dier dat was zijn beste vriend, slang. Ze speelde altijd samen maar moesten ook eten en drinken vinden... Maar slang at hij niet. En slang at...
3
0
Public

De kermis

De achtbaan vind ik het leukste op de kermis. Omdat deze snel gaat en over de kop. Ik heb er altijd veel plezier in. Ik mag er pas net in, want ik ben pas 7. Ik wordt altijd nog even gemeten langs de meetpaal of ik groot genoeg ben.
4
0
Public