Pesten, gepest worden, pestkoppen, zelfmoord...

Hallo jullie die dit lezen! Ben gepest of ben je zelf een pestkop: het maakt mij niet uit. De bedoeling van mijn artikel is dat je dit leest. Ik word dit jaar 60 jaar, voor sommige stokoud dus, ja klopt. Voor anderen iemand die wijze raad wil geven als je zelf een pestkop bent vooral: de reden dat jij pest is je gevoel dat je on...
24
9
Public

Zelfmoord door een 14-jarige jongen?

Weet je, een kind dient gelukkig te zijn en onbekommerd. Wanneer ik op het nieuws hoor dat er weer een kind of een puber van een brug sprong of op een andere manier een einde maakte aan zijn leven, dan word ik heel boos. Als kind dacht ik zelf ook aan de dood, wou mijn polsen oversnijden maar sneed met het scheermesje van papa h...
16
5
Public

Donor worden na je dood. Wel laatste wilsbeschikking laten opmaken!

Ik heb er goed over nagedacht. Ik wil donor worden en na mijn dood dus al mijn organen afstaan. En niet enkel mijn organen, maar ook mijn huid, mijn oren, ogen, voeten, enfin alles wat bruikbaar is. Geloven in God wil niet zeggen dat je anderen niet mag helpen te overleven, vind ik. Wanneer ik dood ben, heb ik eigenlijk niets me...
13
8
Public