Liefde in voor en tegenspoed...

"Liefde in voor en tegenspoed" Ja zo staat het geschreven en klinkt het helemaal geweldig en geurt het naar belovende rozenblaadjes.Maar als je het mij vraagt is het allemaal leuk gezellig en aardig in de voorspoed maar als het tegen zit is er meer spoed om te gaan rennen.Tenminste dat is wat ik heb meegekregen vanuit mijn laats...
7
6
Public

Oorlog over oorlog..?

Niemand heeft om mijn mening gevraagd maar ik moet dit toch even van mijn hart schrijven, offuh nou ja in dit geval typen. Zoals ik de laatste tijd nogal veel op social media tegen kom, lang levuh de vrijheid van onze meningsuiting. En schijnbaar mag je daarmee alles rijkelijk en openbaarlijk uit je klep laten glijden. Alle remm...
3
9
Public

Klavertje 4

Beste Sint, De Sinterklaas-tijd is bijna weer aangebroken En dat blijft maar in mijn hoofdje rondspoken Ik ben een beetje vroeg met mijn verhaal misschien Maar in dit geval beter te vroeg dan te laat bovendien Want...misschien kan u me helpen met een groot vraagteken Ook gewoon om me een extra hart onder mijn riemetje te steken ...
7
18
Public

Non verbaal.

Ik praat maar heb het gevoel dat er niet naar me geluisterd wordt, dus dan open ik hier maar weer eens een wit blanko wordpad-blaadje die wacht op verlossende woordjes... In de hoop dat het enige verlichting gaat geven. Ik wil zoveel tegen je zeggen maar het lukt me niet want ik heb het gevoel dat er niet geluisterd wordt. Alsof...
4
6
Public

Kaarsje branden...

Een mooi gedicht/rijmpje over mijn kaarsjes waar ik van geniet in een moeilijke rotsituatie... Ik brand een kaarsje elke dag Zodat er elke dag een lichtje schijnen mag Doe maar eens een kaarsje in het donker aan Er verschijnen zoveel meer wegen waar je kunt gaan Wegen die je in het donker echt niet ziet Veroorzaakt door een rots...
3
4
Public

Mandarijntje...

Vanaf mijn geboorte ben ik al aan het strijden tegen een zeer heftige motiliteitsstoornis en om een lang verhaal kort te maken sta ik sindskort op de transplantatielijst voor een dunne darm omdat er verder geen opties meer zijn op een lang leven. De transplantatie geeft mij 50% slagingskans dus eigenlijk is het een gok...maar we...
4
7
Public

Mijn ouders kregen een dochter met engelen-talent...?

Een heel speciaal klein meisje leerde al heel snel hoe hard deze wereld kon zijn, al vanaf haar geboorte vecht ze om eigenlijk in leven te blijven en probeert ze op elke mogelijke manier nog wat van haar leven te maken. Mijn ouders hadden een dochter met engelentallent. Mijn ouders kregen 35 jaar terug een dochter, ze bleek al s...
3
0
Public