Vrijen een illusie?

Dit is iets uit mijn hart​. Mijn volwassen leven lang hoop ik al op die vrouw met wie ik een fijne lichamelijke intimiteit kan delen. Echt lukken wilde dat niet de afgelopen 30 jaar. Nu loop ik richting 50 jaar, heb gehoord dat ik Parkinson heb en verlies langzaam mijn vertrouwen in een goede afloop. Op de middelbare vrouw zag...
0
0
Public

Vriendschap tussen man en vrouw: een illusie?

Ik ben al een tijd lang op zoek naar enkele fijne en bijzondere vriendschappen met een vrouw. Met een vrouw omdat ik het gevoel heb daar opener mee te kunnen praten of schrijven. De afgelopen weken heb ik daar weer extra initiatieven voor genomen. En ik maakte enkele afspraken. Helaas zeggen de meeste kort voor de date af. Iets ...
7
3
Public

Wenen en wie Radetzky is

Afgelopen week in Wenen geweest. Van te voren had ik daar een walsgevoel bij. Op iedere straathoek een Rieu zeg maar. Het viel mee. Wel op iedere straathoek Japanners maar dat is toch anders. Bus in, bus uit, hotel in, hotel uit en in een dag heb je dan Wenen gedaan. Wij bleven drie nachten. Het hotel boekten we via Hotelkamerve...
3
2
Public

Korte verhalen

Hondengehuil Op een kille augustusavond stond hij daar, vastgebonden aan een boom. Hij jankte af en toe en liep wat heen en weer. Zijn baas Hans had herdershond Erik in het grote bos op de Veluwe achtergelaten. Een vakantie van drie weken naar Costa Rica was belangrijker dan het welzijn van zijn huisdier, dat hij toch al drie ja...
7
2
Public

Verwrongen

Hoofdstuk 1 Harry Bos verliet zijn tweekamerappartement in de binnenstad van Elfhoven om boodschappen te gaan doen. Meestal deed hij dat één of twee keer per week en dan bij voorkeur in de avond. Het was dan niet zo druk in de winkel. Overdag had hij bovendien weinig tijd want hij was erg druk met zijn administratiebedrijf. Si...
4
0
Public

Sport veranderen

De Nederlandse schaatsers komen overladen met goud terug uit Rusland. Paniek in de tent bij de buitenlanders. Dus moet het ineens anders met dat schaatsen. Zo ken ik er meer. Wat dacht je van de Champions League voetbal? Clubs met meeste geld winnen. Kappen. Voortaan krijgt iedere club een identiek budget om spelers te kopen. La...
2
0
Public