Titel

Ook de 'wikkelbaby's waren geboren'... maar alleen dat was niet genoeg en zou geen mens aaspreken. Naast kraamcadeaus moesten we dus ook nieuwe artikelen verzinnen. Ikzelf dacht dan gaan we ons meer richten op decoratie voor in- en om het huis. Heerlijk thuis! Daar waar liefde is, herinneringen ontstaan, familie en vrienden alti...
4
1
Public

Wikkelbaby's!?

Leuk weer iemand die een baby verwacht... weer opzoek naar een kraamcadeau.... maar voor degenen die mijn vorige artikelen gelezen hebben, hebben kunnen lezen dat ik inmiddels mijn eigen kraamcadeaus maak en te koop aanbied. Deze uit de hand gelopen hobby heeft uiteindelijk geresulteerd in een onderneming in de dop (Gifts2love.n...
2
0
Public

Knuffel giftbox kraamcadeaus

Hoe leuk is het als iemand komt vertellen dat zij in verwachting is. Tuurlijk jij bent heeeeeeeeeeel blij voor die ander. Maar.... nu! Een kraamcadeautje? Een goed kraamcadeautje vinden kan lastig zijn... tenminste dat is mijn mening. Ook ik kreeg van een mamma in wording het goede nieuws te horen, en enkele maanden later struin...
2
0
Public

Gifts2love.nl is een feit

Jaaaaaaaaaaaaa ik heb doorgezet en ben een eigen webshop begonnen. Iets waar ik in het verleden al eens een artikel over geschreven heb. Toen twijfelde ik nog.... nu niet meer. Alles in de webshop wordt door ons zelfgemaakt en dat maakt het zo uniek! Dus neem zeker eens een kijkje op: www.Gifts2love.nl (werk in uitvoering!) Want...
2
0
Public

'Uitgekookte apen'

Er zijn van die dagen dat je inspiratie zat heb en kunt schrijven en schrijven...maar soms zit je hoofd niet vol met de meest voordehand liggende onderwerpen. En in mijn geval schrijf ik dan vaak over onderwerpen die mij interesseren, frustreren of het in mijn leventje zoal om draait. En het ergste vaak betreffen het onderwerpen...
4
4
Public

'Weer zo'n crash' in een vreselijke wereld...

'De crash van vlucht MH17' Wie in je naast omgeving heeft het er niet over? En ook iedereen meent er een mening over te moeten hebben en deze te moeten delen met de wereld. Helaas lijkt deze crash het ideale excuus om propaganda berichten te verspreiden via Social media en andere manipuleerbare websites. De beelden die de wereld...
4
4
Public

Klaag minder en geniet van wat er nu (nog) is...

Staan Nederlanders niet bekend als een klaagvolkje? En als we bij onszelf nagaan is in ons dagelijks echt nog veel noodzakelijk? Over het algemeen hebben we allemaal een dak boven ons hoofd en hebben we genoeg te eten. Het water uit de kraan is zodanig schoon dat we het gewoon kunnen opdrinken... en nog klagen we? in principe he...
13
5
Public

Gedachtes die het waard zijn....

Herkennen jullie dat; 'een hoofdje dat nooit leeg is?' Altijd weergedachtes over vanalles en nog wat. Laatst leerde ik om het verstand als het ware als 'individu' te zien dat niet veel meer is dan een bron van advies. Je mag best eens tegen het verstand zeggen; 'dankjewel verstand, voor je advies maar ik doe er vrij weinig mij'....
3
2
Public

Zijn alle vrouwen een lustobject?

Geen idee of er mensen zijn die deze mening delen maar ik vind het wel mijn tijd waard er eens een artikeltje aan te wijden. Ondanks dat ik weet dat het nooit zal veranderen vind ik dat vrouwen tegenwoordig echt te veel worden vertoond als lustobject. Laatst las ik zelfs in een blaadje een artikeltje de manier waarop vrouwen in ...
2
0
Public