Hoe De Tijd Je Voor De Gek Kan Houden

Ongeveer een tweetal weken geleden had ik een sollicitatie gesprek. Ik heb nog geen rijbewijs, dus moest ik met de bus. Om twee uur had ik de afspraak. Omdat ik nog een kilometer moest wandelen, was ik al om één uur in de buurt. Als ik een bus later had gepakt, zou ik nooit op tijd zijn geweest. Dus had ik een boek meegenomen ...

Zijn we allemaal mentaal ziek?

Tegenwoordig zijn er een hoop mensen die in therapie gaan. Maar wat voor soort therapie kun je nou het beste uitkiezen? Voor jezelf, een vriend of zelfs je kinderen. Ik zelf ken drie soorten therapie: een therapeut, een psycholoog en een psychiater. Een therapeut zoekt meestal naar het probleem en de oplossing door te praten. Ee...

Hoe zet je afbeeldingen in je artikel?

Ik heb een vraag. Ik zou mijn artikelen graag willen opfleuren met wat afbeeldingen. Maar je moet de bron van de afbeelding erbij zetten door auteursrechten. Ik heb daar geen problemen mee natuurlijk, maar hoe en waar doe je dit? Want als ik naar anderen hun artikel kijk staat er nergens een bron. Kan iemand me uitleggen hoe dit...