Genante selfies

Wat is het eerste dat je 's morgens doet in deze tijd na een one nightstand? Een selfie nemen natuurlijk want tegenwoordig zijn we allemaal onmiddelijk sociaal op de sociale media. Enjoy ;-)
2
0
Public

Whiskey bowlingbaan uit de drooglegging gerestaureerd

Tijdens de drooglegging in de jaren 30 in de VS waren er tal van illegale plaatsen waar je toch nog aan alcohol kon geraken. Deze bowlinghal was zo in plaats. De naam van deze zaak LA's highland park bowl. Los Angeles’s Highland Park Bowl kent een rijke geschiedenis. Tijdens de drooglegging in de jaren ’20 was dit het ‘ond...
0
0
Public

Verjaardagscadeau voor mannen als het iets meer mag zijn 3

Eind oktober is het mijn verjaardag. Nog ver weg zul je denken? Ik vind van niet ik ben iemand die nog graag jarig is al snel begint af te tellen naar B-day. Omdat ik elke dag iedereen aan herinner dat het 'bijna' zo ver is krijg ik ook wel een de onvermijdelijke vraag welk cadeau ook wil. Een zoektocht op het internet leverde e...
0
0
Public

Verjaardagscadeau voor mannen als het iets meer mag zijn 2

Eind oktober is het mijn verjaardag. Nog ver weg zul je denken? Ik vind van niet ik ben iemand die nog graag jarig is al snel begint af te tellen naar B-day. Omdat ik elke dag iedereen aan herinner dat het 'bijna' zo ver is krijg ik ook wel een de onvermijdelijke vraag welk cadeau ook wil. Een zoektocht op het internet leverde e...
0
0
Public

Verjaardagscadeau voor mannen als het iets meer mag zijn

Eind oktober is het mijn verjaardag. Nog ver weg zul je denken? Ik vind van niet ik ben iemand die nog graag jarig is al snel begint af te tellen naar B-day. Omdat ik elke dag iedereen aan herinner dat het 'bijna' zo ver is krijg ik ook wel een de onvermijdelijke vraag welk cadeau ook wil. Een zoektocht op het internet leverde e...
0
0
Public

Mooiste boerin van Nederland komt uit friesland

Zaterdagavond werd de mooiste boerin van Nederland verkozen. De Friese boerin Jildau uit Gorredijk won uiteindelijk de verkiezing. Alle deelneemster komen op de boerinnenkalender 2016 dit om een komaf te maken met het negatieve beeld dat er bestaat over boerinnen
3
1
Public

Snapchat update = geen privacy

Facebook was de eerste die zich zo goed als alle rechten van wat op haar social media terecht kwam toe eigende nu volgt ook Snapchat! De nieuwe update van het privacybeleid brengt namelijk enkele opmerkelijke veranderingen met zich mee. Wanneer je de update accepteert, aanvaard je automatisch dat Snapchat alle beelden die je dee...
3
1
Public

Trailer nieuwe Steve Jobs film

Geniaal zeker gek? waarschijnlijk. Er komt een nieuwe film over het leven van Steve Jobs. Volgens insiders en kenners geeft deze nieuwe film een veel realistischer beeld op het leven van Steve Jobs bekijk hieronder de eerste trailer https://www.youtube.com/watch?v=YLtpyhOX7cY
2
1
Public