Handwerken is hot or not :-)

Project "Rond" zomers hippiekleed Het is bijna eng ,maar ik ben aan het haken geslagen. Ik weet vele mensen vinden handwerken tuttig , maar ook dat hoort bij mij. Wat begon als onderzetter voor een glas ,ging opeens richting een pannelap. En snel daarna ontstond er een placemat. Maar dat was nog niet goed genoeg ,het moest nog g...

Unforgettable

En weer luister Ik hardop jou muziek mis je zo , jij was uniek Young Americans Rebel Rebel Fame godsamme ik voel me hierin zo alleen Voor een ander stom en wellicht dom Maar ik was dol op jou Voelde me een beetje jou verre afstandsvrouw Vergeten doe ik jou niet Jou muziek maakt dat ik zo geniet Lets dance David:-) Nothing drive ...

Grappig

http://i41.tinypic.com/2q2iqh4.gif En soms kom ik iets op internet tegen waar ik dan gelijk om moet lachen ,en die ik dan wil delen met andere omdat het mij vrolijk maakte ,dus hierbij deze . Kijk die tanden wat een lekker bekkie :-)

Ohhh Amsterdam wat ben jij mooi

Deze foto's maakte ik van de week toen het weer zo mooi was:-) Wim Sonneveld Willy Alberti Mooi Amsterdam Dat huis en een boom en een gracht en een plein Dat typische humor, een tikkeltje pijn Amsterdam Wat gein en een traan en een hoop sentiment Een hoempa-orkest en een oud pierement Amsterdam Een stad met kapsones en af en toe...

Daar of Hier ,Hier of Daar

Ik vind het soms moeilijk keuze te maken ,waar ga ik naar toe ? Zal ik Plazilla nemen of ga ik eerst richting Tallsay. Plazilla vind ik fijn en ook Tallsay vind ik fijn. Verschil is voor mij dat Plazilla prettiger is om berichten te plaatsen omdat ze korter mogen zijn. En dat wil bij voorbaat voor mij niet zeggen dat een artikel...

Blijft gek soms

Mijn schoonmoeder is dement en woont in een verzorgingstehuis en dat is best heavy voor haar en ook voor de familie . Vooral mijn man is er heel erg druk mee . Die gaat bijna dagelijks naar zijn moeder en gaat dan boodschapjes met haar doen ,ergens met haar zitten, enz. Van de week belde ze mij ,net een dag dat ik zelf behoorlij...

Zijn jullie al op Tallsay?

En dan log je in op je Plazilla en ziet bij een andere Plazilliaan (Candice) dat Tim een nieuwe site is begonnen Tallsay https://tallsay.com/een andere site maar wel zoiets als Plazilla. Zijn jullie daar ook al lid van? Ik ben gelijk lid geworden als AmsterdamseMams omdat ik ervan uitga dat Tim hier weer een leuke site van zal m...

Mopperen kan zo lekker zijn

Doe wat jij doen moet Vraag mij niet het waarom Ga je ding doen Voel jij je nu stom? Soms gewoon eventjes niet Blijf je aan de gang oude zeurpiet Vervelende kwast die jij dur bent Wat ben jij nou voor een rare vent Ga weg ,laat mij lekker gaan Heel even uiten dat gebeurd soms spontaan En ja wat moet jij daar nog mee Soms ben ik ...