Muziek in de reclame

Al enige tijd geleden berichte ik dat de muziek in de reclame maakt dat je de boodschap beter onthoud. Wij mensen associëren muziek graag met beelden. Ik heb weer een paar mooie pareltjes verzameld. Coca Cola: Weten altijd wel aanspreekbare reclames en opzwepende muziek te brengen. Cola is hip, swingend en jong zo wil de reclam...
0
0
Public

Irritant zeg (2)

Ik had hier allang geleden over willen beginnen, Het is dat ik van binnen heel sterk verdeeld ben over deze persoon. Het is een uitstekende actrice maar mijn irritatiegrens weet zij te overschrijden in "de Wereld draait door" . Het gemaakte lachje, geknipper met de ogen en de pose die zij inneemt als de camera op haar gericht is...
2
0
Public

Irritant zeg!

Nee positief wordt het niet de komende artikelen. Ik heb namelijk niet zo'n goede bui en dan irriteert mij van alles extra. Ik zou mij dan ook maar overslaan de komende artikelen. Je hebt niets aan dat betweterige toontje van mij. Irritaties over reclame, dingen, personen etc. Schei daar nou eens mee uit jongen want het leidt ne...
2
0
Public

Een Ramp!!!! K3 stopt ermee

K3 stopt Het is ongelooflijk maar waar. De immer populaire meidengroep K3 met teksten die altijd ergens over gaan stopt. Een slag voor de mensheid en natuurlijk voor kinderen en grote kinderen die vaders genoemd worden. Hun wereld hit “Heya mama” heeft een grote omwenteling in de pop geschiedenis te weeg gebracht. En wat te ...
2
3
Public

Is Wantrouwen in de samenleving te duur?

Ik hoop niet dat de lezer gelooft dat ik de wijsheid in pacht denk te hebben. Ik wil dat zelfs niet veinzen. Wel probeer ik na te denken over onderwerpen en thema's. Een soort huis en tuinfilosofie/economie zou je het kunnen noemen maar mogelijk is dat zelf te pretentieus. Wantrouwen is duur en kost veel meer dan vertrouwen. Ik ...
2
4
Public

Ajax (nog) niet goed genoeg voor de Championsleage

Gisteravond 20 september 2014 ook gekeken. Ik pretendeer niet veel verstand van voetbal en ben ook zelf niet een heel goede speler geweest maar toch! Ik ga een poging doen tot analyse en geef weer wat ik gezien heb. APOEL- AJAX 1-1 Dan zie ik de beperking van Ajax om diepte in hun spel te creëren en om de slim en sluwheid op te...
2
3
Public

Stijlvolle Reclame -spots

Bij tijd en wijlen verdiep ik mij als amateur in reclames. Natuurlijk op persoonlijke titel en eigen intrepetatie. De kwaliteit is per spot heel verschillend. Stijl, originaliteit en de verhaallijn spelen hierbij een belangrijke rol. De boodschap gaat soms verloren door de schoonheid van de spot. Ik heb een aantal stijlvolle rec...
2
0
Public

Jacht op de beschonken Fietser geopend

Ik las vorige week dat bij nachtelijke aanhoudingen van fietsers 80% te veel gedronken had. Dat dan volgens de verkeerswetgeving. Veilig Verkeer Nederland sprak daar schande van. Gelukkig bleef het nu nog bij een waarschuwing en was de vereiste medewerking van fietsers op vrijwillige basis. Maar het lijkt mij toch dat het contro...
2
3
Public

Zijn dit mooie reclames?

Zijn dit mooie reclames? Artikelen van frako » Zijn dit mooie reclames? door Frako op 14 October 2013 Sommige reclameboodschappen vormen een mooi beeldverhaal. En hebben een bepaalde shoonheid in zich. Ik noem wat voorbeelden. Channel geeft een spannend en mooi dramatisch beeldverhaal. De muziek is Dance of the Knights van Serg...
0
0
Public