Boos / verdrietig / pijn / mijn gevoel

HET NIEUWE JAAR BEGON O ZO GOED EN DAN THUIS ALLES LOOPT ALS GESMEERT WE ZIJN SUPER VERLIEFD EN BLIJ MET ONS MEISJE DE EERSTE TWEE WEKEN OP ME WERK GING GOED EN DAN BEGINT HET GEDONDER ONGEWENSTE SEXUEEL MISBRUIK JE GAAT NAAR JE VOORMAN DIE BIJ JE IS PFFF IK ZEG HET 2 KEER RUSTIG EN DAN JA JE WORT IJSKOUD UITGELAGEN JE GAAT MET ...
11
2
Public

Goede voornemens in 2013

Ja dit is iest wat we graag willen in dit jaar gezelig op vakantie als gezin , En onz gezin bestaat uit ik en mijn lieve man en mijn prachtige dochter en dan niet vergeten onze 2 hondjes die zijn gebleven uit het nest van blou En onze vankantie gaat naar engeland gezelig naar mijn lieve schoon zus . En wat willen we nog meer dit...

Broccolie en zalm taartjes

lekker eten ook voor je dreumes is het lekker en gezond eten Ingrediƫnten 5 plakjes bladerdeeg (uit de diepvries) 300 gram kleine broccoliroosjes (uit de diepvries, lekker makkelijk) zalm uit blik (ongeveer 400 gram) 4 eetlepels verse slagroom zout en peper 3 eieren taartvorm (doorsnede ongeveer 26 cm) boter of olie om in te ve...

Echte vriendschap

Ooit had ik een super goede vriendin En nu is ze er nooit meer voor mij Ooit had ik een goede vriendin Toen het is begonnen van een goede en biezonder vriendschap Eerst woonde ik en mijn geliefde schat op een andere straat .toen zijn we op het idee gekomen om een mooi huis te kopen .ja naar lang zoeken en maar zoeken vonden we o...