Spike on the run!

Spike mag dus blijven. Het is een heel leuk en lief hondje. De katten zijn inmiddels aan hem gewend en hij loopt met een grote boog om de kat heen die iedere keer aanviel. Ik laat hem zo'n vier keer per dag uit. 's Middags meestal een langere wandeling; goed voor hem, goed voor mij. Hier vlakbij is een hondenlosloopgebied. Daar ...
8
14
Public

Koe op hol

Op een dag, het was lekker zomerweer, was ik samen met een vriendin buiten aan het spelen. Ik zal zo twaalf jaar geweest zijn. Het liep tegen etenstijd en mijn moeder riep: 'Elly, ga jij de jongens eens roepen!' Mijn broertjes waren met een rubberboot op de vaart aan het varen. 'Ja, dat is goed mam!' Ik zei m'n vriendin gedag en...
12
23
Public

Lenzenleed

Ik heb al heel wat jaartjes lenzen. Ik denk vanaf m'n 20e of zo. Ik zag gewoon niet zo heel scherp meer, dus naar de opticien. Na de nodige testen bleek ik uit te komen op -0.75. Stelt niet veel voor, maar met een bril was het net even scherper allemaal, vooral met autorijden. Maar ja, ik was 20 en ijdel (nog steeds) en ik vond ...
20
27
Public

Spike

Wat zou ik nou toch fout gedaan hebben? Ik weet het echt niet. Het ene moment lig ik thuis nog in m'n mand en het volgende moment zit ik in een koud, donker hok. De baas kwam vanochtend maar niet. Het duurde zo ontzettend lang dat ik m'n plas niet meer op heb kunnen houden. Zou ik op m'n kop krijgen? Ik kon er echt niks aan doen...
25
45
Public

De man

Onderstaande is geen verzinsel van mij, maar ik vond het wel erg leuk om te delen, zodat vrouwen heel misschien kunnen begrijpen hoe mannen denken en zijn (lijkt me een onmogelijke opgave, maar we doen ons best). Gaarne jullie commentaar, herkenning, ontkenning of wat dan ook (zowel van mannen als van vrouwen). Beste mevrouw, ju...
25
56
Public

Depri!

Ik heb weer zo'n dag. Ik loop maar een beetje te lummelen, nergens zin in, zelfs niet in lezen op Plazilla. Dat laatste zet ik er maar even bij, dan kunt u zich misschien voorstellen hoe het voelt. Echt zo'n dag dat je denkt, blehhhhh laat 'm alsjeblieft snel voorbij zijn. Heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat ik ...
23
39
Public

'Leuke' chat

Gisteravond was ik even op Facebook en ineens hoorde ik 'pling', als teken dat er een privé berichtje binnenkwam. Ik dus kijken van wie, bleek van een voor mij onbekende man. De tekst was 'Hello, beautiful lady', met een foto erbij van een prachtige bos rode rozen. Op zich kijk ik daar helemaal niet vreemd van op. Ik hoor dat i...
25
77
Public

Natte poes

De hele dag loop ik al met een natte poes! Echt verschrikkelijk. Het begon vanmorgen vroeg al. Ik kom m'n bed uit en ik denk, jeetje zeg, wat is dat nou? Ja hoor, natte poes! Dus ik de boel droog gemaakt, maar een uurtje later: weer natte poes! Schone droge handdoek gepakt (die eerste was drijfnat) en extra goed afgedroogd. Hope...
17
44
Public

Gewonnen!

Ik win nooit wat en raad eens? Ik heb gewonnen! Wilt u weten waar ik aan meegedaan heb en wat ik gewonnen heb? Nee? Pech, ik vertel het toch! Eigenlijk was de prijsvraag veel te moeilijk voor mij, maar ik dacht, kom op El, doe een gokje en stuur in. Je weet maar nooit. Ik zal u vertellen wat de vraag was. Doortje houdt maar van ...
19
43
Public