Vaccinaties, wat zit daar in?

Hoe vaak bent u ingeënt? En hoe zit dat met uw kinderen? Als baby en peuter zijn we allemaal ingeënt tegen allerlei kinder ziektes. Is daar wellicht de afbraak van ons lichaam al begonnen? Is daar het zaadje al geplant voor al die enge ziektes waar wij mensen tegenwoordig bijna massaal aan lijden? "Wist je dat artsen verplicht...
8
2
Public

Mijn surprise voor Henie.

(Wat later dan de bedoeling was, maar 5 november nog net gehaald.) De lootjes zijn getrokken De namen zijn bekend. Mijn lot is op jou gevallen Hoewel je me niet kent. Beide schrijven we hier al even Jij van ons beide nog het meest Dus voor ik je iets kon geven. Snel even door je zilla’s gesjeesd. Dat is zowat het enige wat ik ...
28
34
Public

Why do we?

De ziel. Op zoek naar totale vrijheid. Gevangen in een lichaam. Tot samenwerking gedoemd. Puppet on a string. Geen ontkomen aan. Monddood gemaakt. Slaaf van de maatschappij Why do we have to die To be free? © Dipper
15
7
Public

De storm diep in mij

IEDEREEN IS VAN DE WERELD EN DE WERELD IS VAN IEDEREEN Na het lezen van het artikel “Ik geef het stokje door”, van onze vredestroubadour, stak er bij mij ook gelijk weer die wervelstorm op, die door de jaren heen steeds weer mijn diepe gevoel komt teisteren. Had ik de uitnodiging aangenomen met de gedachte hier iets moois te...
28
39
Public

De armste president van de wereld.

Gister zag ik een interview met de president van Uruguay over de legalisering van marihuana in dat land. Of ik het eens ben met deze beslissing laat ik in het midden. Over zijn verleden weet ik niks, maar zijn woorden en hoe hij leeft hebben diepe indruk op mij gemaakt. “Sommige mensen vinden dat we eerst wereldwijd overeenste...
11
3
Public

Wie was nou die Plazilliaanse?

Jawel beste mensen Dat was Dipper. http://wie-is-deze-plazilliaan.plazilla.com/en-wie-is-deze-knappe-plazilliaan Nog niet zo heel bekend, en dus geen winnaars vandaag. Helemaal is niet erg want wat leuk! om jullie antwoorden te lezen als je zelf het onderwerp bent. :_-) Welke mistery gast er straks in beeld komt ziet u in de vol...
23
24
Friends

Een uitgestoken hand

Stil, uitgeput. Wanhopig en verslagen. Het even niet meer weten. Vele wegen bewandelt. Eenrichtingsverkeer in doodlopende straten. Hoop vervlogen. Hoofd gebogen. Maar dan is daar opeens die hulp uit onverwachte hoek. Geen vriend, geen kennis. Zij van dat traject dat jij moest volgen. Zij die onbekend wil blijven. Weer licht in d...
25
17
Public

De liefde van een vader voor zijn zoon

Zag ik net bij E-E drie hele mooie mens en dier filmpjes. Kwam gelijk deze weer bij in gedachte. Intussen wel honderd keer gezien, raakt hij me elke keer weer heel diep. http://www.youtube.com/watch?v=sdA3Equ1I3s
7
3
Public

Spinning

Staring at the ceiling. Head spinning. Not knowing what next. Not a clue. But everything will be alright. When? © Dipper 2013
20
10
Public