Zal ik gaan? Of niet?

Zal ik gaan? Of niet? Dan komt de dag De eerste keer Plezier in ’t vooruitzicht Spanning in de buik Wat trek je aan? Wat brengt het moment? Hoe zien ze mij? Hoe zien ze jou? Doe ik het goed? Zal ik wel gaan? Ik word gek van mezelf Ongeduldig en onrustig De twijfel houdt me tegen Of ben ik gewoon verlegen? De angst, onzekerheid...

Een nachtmerrie in Zweden om nooit te vergeten 153.

153. DRIMPELS- vraagt zich af, Mag je eigenlijk nog wel blij zijn met Dromen die telkens terug komen. Het is al vele jaren geleden toen ik op vakantie was in Noord Zweden aan de kust van een groot stuwmeer Osterdalaven We waren van Tränslet nog een kleine 30 km langs de Storslagen Kraftverksdam en het stuwmeer naar het noorden ...
49
18
Public

Presentie voor je kind. Zo belangrijk!

Presentie voor je kind. Zo belangrijk! Ik schreef al eens eerder over het feit dat presentie zo ontzettend belangrijk is. 'Presentie, de basis van opvoeding' zei ik toen. Die basis is de basis van waaruit ik nu nog steeds de opvoeding hier thuis handhaaf. Er is altijd iemand voor de kinderen. Zo is het van groot belang dat we me...
29
12
Public

De blonde man

In de eerste droom die ik me nog herinner van mijn kindertijd zweefde ik door een wereld vol kleuren. Ik was dun als papier en glipte tussen de smalste gaten en spleten. Er was ook iets met een papegaai in bonte kleuren, misschien was ik deze papegaai ook wel. Het was de meest bizarre droom ooit, zou je zeggen; het was alsof ik ...
15
7
Public