Als ik later groot ben dan wordt ik soldaat !

Als ik later groot ben dan wordt ik soldaat ! Mijn zoontje speelt ook altijd soldaatje met zijn vriendjes en ik moet altijd opletten dat ze niet te gewelddadig worden. Ze zitten helemaal in het spel en kijken af van spelletjes en wat er op de televisie voorbij komt. Bij het leger in Nederland worden de soldaten onderverdeeld in ...

Als ik later groot ben dan wordt ik Steward of Stewardess !

Als ik later groot ben dan wordt ik Steward of Stewardess ! Stewardess is een heel leuk beroep. Ik zelf droomde vroeger ook er van om te vliegen naar onbekende plaatsen. Je ontmoet heel veel leuke mensen zoals beroemdheden, muzikanten of mensen van alle werelddelen. Je mag gebruik maken van gratis vluchten en krijgt de kans de w...

Als ik later groot ben wordt ik bakker !

Als ik later groot ben wordt ik bakker ! Kinderen dromen er wel eens van dat ze hun eigen taarten willen bakken. Het zit er al van kleins af aan in dat ze niet uit de keuken zijn weg te slaan. Indien je een voorliefde hebt voor bakken, dan kan je bakker worden. Een bakker is iemand die als beroep brood en koek bakt en verkoopt o...

Als ik later groot ben dan wordt ik Astronaut !

Als ik later groot ben dan wordt ik Astronaut ! Je kent het wel je zoontje die altijd roept dat hij astronaut wil worden. Hij wil ook door de ruimte vliegen, de planeten zien en een bezoekje brengen aan God. Ik heb hem al verteld dat hij dan altijd goed zijn best moet doen op school. Maar wat moet je eigenlijk allemaal doen om a...