Gratis diepvries aangeboden

Dat was mijn advertentietekst op Marktplaats, gratisaftehalen, gratisoptehalen punt nl. Ik bood mijn oude diepvries aan omdat ik aanstaande zaterdag van mijn lieve ouders een andere krijg die nieuwer is dan diegene die ik nu heb (in verband met stroomverbruik is dat). Wow! Dat heb ik geweten. Een paar seconden nadat ik de advert...

"Bijna gratis"

Tip voor Marktplaats; Als je een advertentie plaatst, en je wilt dat die goed bekeken wordt (en wie wil dat niet), zet dan de volgende twee toverwoorden in de titel "BIJNA GRATIS". Als mensen zoeken op 'gratis', dan komt onder andere jouw advertentie meteen bovendrijven. Nadeel: Samen met nog tig andere advertenties met die nepp...

Geld terug acties

Acties om je geld terug te krijgen dat je voor een product hebt betaald. Oftewel GRATIS. Ideaal! Over de geld-terug-acties van Jan Linders heb ik onlangs een artikel geschreven. Dat was supermakkelijk! Naam, (e-mail)adres en bankrekeninggegevens invullen, paar gegevens van de kassabon opgeven, klaar! Hoe anders is het bij de Alb...

Krijg GRATIS producten bij Jan Linders supermarkt!

Nu iedereen al jaren en jaren de broekriem moet aanhalen, is het leuk dat er een supermarkt is waar je regelmatig gratis producten kunt halen. Helaas is de bewuste supermarkt, Jan Linders, nog niet in heel Nederland gevestigd zoals de Appie en de C1000 dat wel zijn. Maar mocht je er 1 in de buurt hebben zitten, let dan even op! ...