Mijn ervaring met HelloFresh

Heb je wel eens van HelloFresh gehoord? HelloFresh bezorgt alle ingredienten voor 3 of 5 dagen inclusief receptenboekje. Elke zondag komt de bezorger bij ons langs met de 2 dozen van HelloFresh: Original box (voor 2 personen) en een fruitbox (met 15 stuks fruit). Zó makkelijk! Ik kijk altijd uit naar de zondag. Wat zullen ze nu...
0
0
Public

11 x gezonde hapjes

Het nieuwe jaar is weer begonnen, en in de maand december heb je je vast helemaal vol gegeten tijdens de feestdagen. Je nieuwe voornemens zijn onder andere: gezonder eten en sporten... Dan zit je hier goed, want ik geef je graag 11 tips voor gezonde snacks. Ze zijn makkelijk en snel te bereiden en ze zijn uiteraard lekker én ge...
4
2
Public

Vegetarische, lactose- en glutenvrije snoepjes

Ik kocht net een zakje 'goody good stuff' cola flesjes snoepjes. Ik las op de verpakking: 'free from gluten, lactose & gelatin' en 'natural colours & flavours). Ik probeer een week vegetarisch eten uit en snakte naar snoepjes. Maar welke snoepjes kun je dus met een gerust hart eten? Hier zit geen gelatine in, dus nam ik ...
4
1
Public

Cupcakes verslaving bij tienermeisjes

Ongeveer een jaar geleden was ik op zoek naar keukengerei voor mijn nieuwe huis. Ik liep de xenos binnen want daar hebben ze toch altijd leuke spulletjes... Mijn oog viel op enkele gekleurde marsepein staven die tussen de bakspullen lagen. Alles lag door elkaar maar het aantal bakspullen voor o.a. cupcakes waren nog gering. Dit ...
17
6
Public

Superfood: quinoa

Nu het nieuwe jaar begonnen is, is het voor veel mensen (misschien) tijd voor een andere eetpatroon. Waarschijnlijk heb je wel eens wat gehoord van quinoa of gezien in de schappen van de Albert Heijn. Quinoa wordt veel verkocht in reformzaken zoals 'de Tuinen', maar wat is dit precies en waarom zijn dit nou 'superfoods'? Wat is ...
3
1
Public

Groene thee is super gezond!

Voor de theeleuten onder ons: er is goed nieuws, want thee drinken (voornamelijk groene thee) is super gezond! Vele onderzoeken tonen aan dat groene thee gezonde effecten hebben op het lichaam. Even op een rijtje - Groene thee vermindert de kans op kanker - Groene thee beinvloedt het metabolisme zó, daat we gewicht verliezen - ...
13
5
Public

Wat doen Aloe Vera (drankjes)?

Persoonlijk vind ik de aloe vera drankjes erg lekker! De stukjes erin doet het úm gewoon; drankjes met een bite. Als ik zo'n flesje meeneem naar school, werk etc. dan vraagt altijd iemand waarom ik dit spul drink. 'ben je aan de lijn'? Eh... nee, moet dat? 'nou, ik ken iemand die drinkt dit spul omdat hij/zij wil afvallen'. Int...
0
1
Public

Redbull écht slecht voor je?

Oké, dat het drankje niet echt gezond voor je is lijkt me duidelijk. Pas geleden hoorde we het verhaal over jongeren in Amerika die waarschijnlijk overleden zijn door het drinken van het soortgelijke drankje Monster. Dus hierbij heb ik uitgezocht of Red bull nu echt voor slecht voor je is of niet... (ik drink het in het weekend...
6
3
Public

Lactosevrije melk

Onlangs heb ik (met mijn vrienden) de lactosevrije melk uitgeprobeerd, ik wilde graag weten of deze net zo lekker was als de 'gewone' melk. Lactose- intolerantie Lactose is een suiker dat in melkproducten voorkomt (melksuiker). Normaal gesproken wordt lactose verteerd in ons lichaam door de enzymen lactase. Lactase wordt in de d...
3
2
Public