Voor mijn lieve vriendin R. I. P.

Mijn lieve vriendin is op 05-05-2010 door haar echtenoot om het leven gebracht. Het is een groot verlies voor ons allen. Dit gedicht heb ik destijds voor haar geschreven ter nagedachtenis en wil hem nu graag met jullie delen. 05-05-2010 Het is inmiddels 1 jaar en 7 maanden geleden en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar...
26
16
Public

Vermoord door haar eigen partner, (waar gebeurd)

Ze wilde scheiden. Haar grootste nachtmerrie werd werkelijkheid, hij stak haar 23 x en liet haar voor dood achter. Wat vooraf ging Op mijn 15e leerden we elkaar kennen. Het kliktte meteen tussen ons. We behoorden niet tot de grote meute en hadden samen een voorliefde dingen anders te doen en onze medemens te shockeren met onze a...
38
22
Public

Zelfmoord na overlijden kind

Ze verloor haar zoontje door een ongeluk. In het anderhalf jaar dat volgde verloor ze alles wat voor haar belangrijk was. Hoeveel kan een mens hebben en waar houdt het op? Voor haar is het opgehouden, ze is niet meer............. . Op zoek naar ontspanning, een plek waar ik mezelf mocht zijn, waar iedereen je kent : Mijn stamcaf...
8
5
Public

Een ode aan hen die zijn heengegaan

Ik wil een ode brengen aan al die jonge mensen die ooit een deel hebben uitgemaakt van mijn leven, die zijn heen gegaan. Een ode aan het feit dat ik ze gekend mocht hebben. Maar dan nog vraag ik me soms af: waarom? En waarom zo veel? Zoveel geweest, zoveel gekend, zoveel gegaan Zoals ik al in vorige artikelen heb vermeld heb ik ...
10
15
Public