Bijzonder...Ons eigen Koeweit in Nederland...

Ons eigen Nederlandse Koeweit... op 1 november 2014; een record gevestigd qua temperatuur een warmte muur om ons heen hetgeen betekende dat we in de tuin alhier genoten van fladder plezier vlinders nog aanwezig wespen nog bezig bijen gezien 't voorjaar in november gezien plezier voor tien... © Jack Hage Sr. 1 november 2014 is h...
16
17
Public

TitelI wanna be loved!

https://www.youtube.com/watch?v=5d8bUKUB7Hg&list=RDtusG5oSxpuM&index=19 Sooooooooo true and Beautiful! :) X

Mark Rutte en Diederik Samson in gesprek!

Mark Rutte en Diederik Samson vliegen over Nederland in een privéjet. Rutte wendt zich tot Samson en zegt:''Weet je dat ik een biljet van 500 euro door het venster zou kunnen werpen en iemand gelukkig kan maken?'' Waarop Samson antwoord:''Dat is goed, maar ik zou 10 biljetten van 50 euro door het venster werpen en tien personen...

Politieke partijen zorgen voor verdeeldheid!

Na aanleiding geschreven van een artikel van Siewerd. Hier te lezen: http://4-spreuken.plazilla.com/als-de-eerste-50-over-de-dam-zijn-dan-volgen-er-meer# Een reactie die ik eronder plakte: Ik heb alle reacties even gelezen, en wil op niemand specifiek reageren dus doe het zo: (zoals ik het zie(vooral lezend tussen de regels in d...

Is de mens echt zo arrogant?

Wij beschouwen onszelf als de uitverkorenen, de superieure wezens van deze planeet. We denken dat de Aarde van ons is, maar we weten niet eens er op die aarde allemaal gebeurt. Neem het aardoppervlak, trek daar de oceanen van af, plus de woestijnen, de bergen en de poolgebieden. Weet je wat je dan overhoudt? Ongeveer 20%. We bev...

Sla mij maar in de boeien!

Bij deze zal ik jullie vertellen dat ik een moordenares ben. (En nog sterker verteld, ben bang dat jullie daar ook aardig in mee dingen.) Terwijl wij brave burgers ons zogenaamde verplichte belastingen betalen, en daarbij nog denken dat we goede burgers zijn tot en met, word er van ons zuur verdiende geld moord wapens aangeschaf...

Zie ginds komt Mark Rutte....

Het is afgelopen met Sinterklaas feest, het volgende word vanaf heden ingevoerd... Het is maar dat jullie het ''Weten!'' :-) @ PT

Plant een boom mark rutte!

Soms kan je iets helemaal zat zijn! Gelukkig ben ik de enige niet, maar mijn gevoel is mijn gevoel en dus mijn (innerlijk) verhaal! Ben op het moment bezig een badkamer kastje in elkaar aan het zetten. Vandaag gekocht bij de Lidl voor 19.99 Euro. Een knutsel pakket met een handleiding die in geen taal te lezen is. Alle tekeninge...

Liefde voor het Koningshuis?

Ik tracht het nog steeds ergens diep in mij te vinden, maar waar ik ook zoek, ik vind het niet. Hoe ik ook mij best doe dat te geloven waar een groot percentage in gelooft, dat ze van groot belang zijn voor ons land, kan ik het maar niet zien. Ik zie het niet, hoor het niet en voel het niet! Dan de vraag bij mijzelf neer leggend...