Stijlvol en gezellig; mijn eigen ‘winkeltje’

Als kind verzamelde ik al mooie spulletjes. Beeldjes, potjes, oude flesjes, antieke schaaltjes en nog veel meer. Het meeste kreeg ik van mijn oma maar in de loop der jaren heb ik heel veel bij elkaar verzameld….. Porseleinen 'keukenpotten'. Hoe oud ze precies zijn weet ik niet.. 1920 ongeveer denk ik. Toen ik een jaar of twaal...
54
24
Public

Stockfotografie; verdien geld met uw mooiste foto's

Is fotograferen uw hobby? Zijn uw fotos kwalitatief boven gemiddeld? Wilt u graag een zakcentje bijverdienen? Lees dan verder. Onlangs moest ik voor mijn werk een nieuwe brochure laten ontwerpen. Er moest een sprekende foto op komen te staan van veertigers die met elkaar in een zakelijk gesprek zaten. Je kunt zoiets natuurlijk u...
11
10
Public

Canon EOS 1100 D; een korte impressie

Vorig jaar heb ik de Canon EOS 1100 D gekocht; dé instapcamera voor beginnende fotografen. Naast foto’s maken, kun je met dit toestel ook filmen. In dit artikel een korte impressie…Tommie (inmiddels een jaar oud) Naast schrijven bij Plazilla heb ik nog een andere hobby waar ik helaas te weinig tijd voor heb; fotograferen. I...
11
18
Public