Het gevoel van ware liefde

Liefde. Het laat je voelen alsof je de hele wereld aan kuntHet maakt jou niet uit wat andere mensen denken,zeggen of doen zolang jullie maar samen zijn. Je heb het gevoel alsof de liefde nooit meer weg zal gaan.. of beter gezegt.. nooit zal verzwakken.Het is de manier waarop hij jou vasthoudHet is de manier waarop hij jou kustHi...
15
14
Public

Vanwaar die wreedheid?

Waarom deze wreedheid? Ineens heb ik een leeg leven. Jij weet het, ik voel me zo dom. Op dit moment verdrink ik.. Ik probeer te vergeten wat jij me hebt aangedaan. Ik heb alles geprobeerd, Het duurt te lang .. Het gaat maar door en door.. Je hebt me alleen maar leugens verteld, zoveel leugens.. Ik wil overnieuw beginnen.. Jij me...
2
0
Public

De afstand tussen ons ..

De afstand tussen ons... De afstand tussen onze wegen ..De afstand tussen onze ogen.. De afstand tussen ons zal verdwijnen Waarom voelt het alsof je zo dicht bij me bent terwijl je eigenlijk heel ver weg van me staat Niemand weet het. Kom ik dichterbij jou of ga ik juist steeds verder van jouw afstaan .. Ik weet zelf niet waar i...
16
2
Public

Vanwaar die wreedheid?

Waarom deze wreedheid? Ineens heb ik een leeg leven. Jij weet het, ik voel me zo dom. Op dit moment verdrink ik.. Ik probeer te vergeten wat jij me hebt aangedaan. Ik heb alles geprobeerd, Het duurt te lang .. Het gaat maar door en door.. Je hebt me alleen maar leugens verteld, zoveel leugens.. Ik wil overnieuw beginnen.. Jij me...
20
2
Public