Alles Over Subway: Fastfood Kan Wél Gezond Zijn!

Wie denkt aan fastfood, denkt meestal meteen aan een vette hap zoals patat en broodjes hamburger. Wie echter dacht dat gezond fastfood niet bestaat, heeft het mis: Subway verkoopt gezonde en de meest verse broodjes die je je maar kunt bedenken. Een artikel over mijn favoriete fastfoodketen. Een stukje geschiedenis In 1965 leende...

Ruimtebier, zuidpoolbier, 10 van de bijzonderste bieren ter wereld

Bier dat in de ruimte gebrouwen kan worden, bier dat is gebrouwen met gesmolten ijs van de Zuidpool, geloof het of niet, maar het bestaat allemaal! Een artikel over 10 van de bijzonderste bieren ter wereld. 1.Sapporo’s Space Barley In 2006 testten Japanse en Russische wetenschappers hoe goed gerst kon groeien in de ruimte. Daa...

Culinaire Aanbevelingen voor Diverse Europese Landen

Als zeer culinair aangelegd persoon, ben ik dol op lekker eten en drinken. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van reizen. Als ik in het buitenland ben, probeer ik dan ook maar wat graag nieuwe dingen uit. In dit artikel deel ik een aantal van mijn culinaire ervaringen in het buitenland. Wellicht dat je er je voordeel mee kunt...