26) Nieuwste App: vier plaatjes en één woord en 6 of 8 letters.

Vandaag gaan we (weer) naar de stembus om te kiezen! Welke politieke partij mag van u Nederland besturen? De eerste afbeelding verwijst naar de goede oplossing. Dit keer mag het woord zes of acht letters bevatten. De grootste slimmerikken onder u zullen voor een woord van 8 letters kiezen ondanks twee ontbrekende letters. Want v...

25) Nieuwste App: vier plaatjes en één woord en 5 letters.

Weer even een kritisch humoristisch nadenkertje! Dit om de grijce cellen in ons brein te activeren. Als je de eerste afbeelding begrijpt, dan kun je hoogstwaarschijnlijk de volgende app. oplossen. Natuurlijk worden er meer letters gegeven om de moeilijkheidsgraad te verhogen. Veel denkplezier!

24) Nieuwste App: vier plaatjes en één woord en 6 letters.

Weer een spelletje met humor. De eerste humoristische afbeelding geeft 'n aanwijzing. Zet de grijze cellen maar weer heerlijk in beweging! Veel spelplezier!

23) Nieuwste App: 4 - plaatjes - 1 - woord - 6 - letters.

Het meest bekende educatieve spel voor iedereen! Eerst beginnen we met een grappige afbeelding met tekst met als doel de grijze cellen in ons brein aan het werk te zetten. Zoek naar het goede woord! Veel spelplezier!

22) Nieuwste App: 4 plaatjes-1- woord en -6- letters.

Een heel moeilijke dit keer! Het is wel even een nadenkertje! Uiteraard méér letters dan de oplossing! Veel spelplezier!

21) Nieuwste App: - 4 - plaatjes - 1 - woord - 6 - letters.

Deze is een doordenkertje! Laat je leiden door je gevoel en gezonde verstand! Veel spelplezier!

20) Nieuwste app: - 4 - plaatjes - 1 - woord - 6 - letters.

Humor met een woord-spelletje. Er worden meer letters gegeven om het moeilijker te maken. Veel spelplezier!

19) Nieuwste App: - 4 - plaatjes - 1 - woord - 6 - letters.

Een spelletje met humor! De eerste afbeelding verwijst naar de oplossing. Er worden méér letters gegeven om de oplossing moeilijker te maken. Veel spelplezier!

18) Nieuwste app: - 4 - plaatjes - 1 - woord - 6 - letters.

Humor met een spelletje. De afbeelding verwijst naar de oplossing. Er zijn meer letters aangeboden, zodat de oplossing wat moeilijker is te vinden. Veel spelplezier!