Meer recruiter onzin

Meer recruiter onzin stel dit voor; een baan als telefonisch helpdesk met zeurende klanten... je komt voor die baan, op gesprek omdat je weet van jezelf dat je die knop in jezelf kunt omzetten, van prive naar professional de recruiter vraagt aan jou; "waar word je blij van ?” je antwoord; "als ik geen mensen om me heen heb" op...
0
0
Public

Voor eens en altijd duidelijkheid rondom zwarte piet en zijn tegenhang

Die groep die roept dat het racisme is, beseft niet wat zij zelf doen en aanrichten. Mensen zonder kwaad in de zin, uitmaken voor racist (vals beschuldigen). Dus iedereen kan een ander voor alles uitmaken, ook al zijn ze van geen kwaad bewust. Prima,... niks mis mee, het wordt een echt probleem als je dit serieus gaat nemen! Wan...
2
0
Public

Op de weegschaal bekeken (kort vers) -sarcasme-

Op de weegschaal zoveel harde klappen en zoveel knauwen zoveel rotervaringen, op mijn rug te sjouwen zoveel hard verraad, en zoveel zelfverlies ik denk dat ik nimmer meer, voor de liefde kies .........
2
0
Public

Dating advertentie afzeiken

Deze dan: "Kan nu een perfect beeld van mezelf creëeren maar ga ik niet doen! Ik ben een koppig,eigenwijs,impulsief indisch schorpioentje, je mag me of je mag me niet!" ...................... Voors en tegens. Ze heeft onbedoelde humor wanneer zij serieus is, en daar valt goed mee te leven. Een eerlijk direct type. (2e zin) Ja v...
0
0
Public

Dating irritaties

Ik geef commentaar op een advertentie. Soms heb je geen zin, maar als je dit leest MOET je er iets van zeggen! "Hey.... Bla bla bla Stuur maar berichtje, en wie weet ! Geen knuzkus of knipoog, wel met iets origineels komen hoor smile-emoticon Oh ik eet geen vlees En beetje in de buurt wonen zou makkelijk zijn ja smile-emoticon "...
2
0
Public

Haten is slecht, maar ...

Musicals, die haat ik!!! Haat geen mensen, geen dieren. Zelfs geen valse hond. Maar de musical irriteert me en kwelt me van begin tot eind. Het zingen!! Van acteren naar zingen, seeds meer zingen, dáár gaat het allemaal om. Het vervloekte toneel is enkel om steeds meer ergernis te geven zodra er wéér wordt gezongen. Verschri...
3
5
Public

Nederland: De tamme leeuw die zich door een hond de les laat lezen

-We zijn veel sterker maar doen niks- "Moslim, ik volg je logica niet... Toon me dan je wijsheid als instrument van je inzicht in de volmaaktheid van de juiste weg" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wijs handelen is niet altijd logisch en duidel...
2
0
Public

Ontdek de fout

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________...
4
20
Public

De dierenpolitie, geen goede neuzen

http://www.politie.nl/gezocht/verdachten/2014/juni/paardenmishandelingen.html Ik las even dit stuk, maar wat me opviel is dat de dieren politie er direct (voor het gemak) vanuit gaat dat het een HIJ betreft. (krijg je zo'n mensen haatster aan de lijn, met erg weinig geduld en gevoel voor reden) Dierenbeschermers zijn vaak anti-m...
2
2
Public