De soundtrack bij:'Het lichte meisje en Seneca'!

Inleiding Bij mijn recensies van films vind ik de muziek zeer essentieel en ik geef dan ook altijd de sountrack van de film weer. Momenteel doet mijn boek het goed. Op bol.com staat Het lichte meisje en Seneca/Metamorfose bij de eerste 20 thrillers en op vergelijk.nl nummer een, bij meest bekeken. Mij droom is dat een van de twe...

HOMMAGE AAN LODEWIJK BRUSSE, ALTERED STATES

http://youtu.be/VOt3ixMGMmI EEN HOMMAGE AAN LODEWIJK BRUSSE! Dit verhaal gaat over Lodewijk Brusse, die op 12 januari j.l overleed. Hij runde een smartshop in Leiden. Ofschoon ik geen producten afnam, was hij altijd vriendelijk voor me en zeer geestig! We dronken vaak thee samen en soms pakte hij zijn gitaar en dan speelde hij v...

Titel: Lucifer en Elvis Presley!

DE DUIVEL: Laat me je eerst vertelen dat ik altijd en overal aanwezig ben. De Rolling Stones hebben dat mooi verwoord in hun hommage aan mij, in hun mooiste lied: ‘Sympathy for the Devil’. Ik heb Keith Richards en vooral Mick Jagger met hun tekst geholpen door ze een boek te geven van Mikhail Bulgakov ‘The Master and Marga...

Titel: 'Mijn requiem en die van Ko van Dijk'!

Mijn geheugen gaat ver terug, 22 november 1959. Ik zat met mijn ouders te kijken naar een van de meest indrukwekkende voorstellingen op de televisie, die we net hadden aangeschaft. Red Serlings schreef het verhaal over een bokser die nog een keer, voor het laatst een boksgevecht aangaat en ten onder gaat. Ko van Dijk trainde in ...

Mijn droom

gelukkig zijn samen met mijn vriend en kind(jes) dat mijn kinderen en man en ik goede gezonheid hebben. ( tot nu toe heeft mijn zoon veel last van bronchites hoop met tijd dat het gaat verbeteren. ) in een paar jaar een huis kunnen kopen ik zou ook graag nog een kindje willen en zou graag willen trouwen voor de kerk
10
2
Public

Wat is mijn grote droom?

Ooh Kimih, wat doe je… Je nodigt me uit voor de zilla "Wat is jouw grote droom ?"… Je opent een beerputje, die niet stinkt. Mijn grote droom… Is een infantiele. Vind ik zelf. Beetje kinderachtig ook. Maar ik accepteerde de uitnodiging, en moet nu dus met de billen bloot. Ik vrees dat ik geen mooi verhaal te vertellen heb, ...
13
11
Public

Mijn grote droom is ...

Mijn grote droom is .. Een goede gezondheid hebben , want nu is dit niet zo . Ik zou zo graag gezond willen zijn of terug worden . Heb al genoeg gesukkeld : operatie , maagontstekingen , zaken die maanden duurden , ... Lekker gezond zijn Yeah :-) Jou goed kunnen voelen , fit zijn , doen wat je wilt doen , maar soms nu niet kan d...
11
4
Public