Mijn gevoel

*JDVW* Een gevoel zegt meer als woorden, uitspreken vind ik moeilijk. Vele gedachten dwalen door mij heen, ik weet heel goed dat ik deze gedachtes uit moet spreken. Maar hoe is de vraag die ik me elke keer weer stel. Waarom kan ik niet gewoon huilen in het bij zijn van andere mensen? Waarom moet ik me toch telkens zo goed voor d...
7
4
Public

Wat is een morgen zonder zorgen?

*JDVW* Wat is een morgen zonder zorgen? Dat is de zin die elke morgen bij me binnen dringt als ik wakker word. Geen dag kan ik zonder de zin, je zult je afvragen waarom ik dat doe. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet weet hoe ik wakker word, of dat ik weet of ik die dag mijn plannen kan voortzetten. Plannen is er niet meer bij ...
4
2
Public

De kleine dingen..

*JDVW* Ik heb geleerd dat er meer is in het leven als alleen werken eten en slapen. Het leven ziet er ineens veel anders uit. Het zit vol kleur en zonneschijn, ik heb genoten van de kleine bloemtjes in het voorjaar, van alle bloem bollen die uit kwamen. Nooit heb ik er op gelet voorheen nu heb ik het met mijn eigen ogen gezien. ...
6
4
Public

Mijn paps en mams

*JDVW* De belangrijkste mensen in mijn leven zijn toch wel mijn ouders, hun hebben mij laten zien wat vechten is. Nooit opgeven, doorgaan en de strijd niet opgeven. Ze staan er dag en nacht nooit is iets teveel, ze staan niet half achter mij maar volledig. Geen dag gaat voorbij zonder hun te spreken, ze weten alles van me en gev...
10
5
Public

Waar ben ik zonder muziek, mijn muziek!

*JDVW* Een paar nummers die mij voor mij veel betekenis hebben. Ik heb er een paar uitgeplukt en deze beschreven waarom de nummers me zo aan spreken. De woorden geven me kracht om door te gaan en door te gaan voor degene die me lief zijn. Never give up the good things in life!! De dagen en de maanden na de diagnose waren een gro...
3
2
Public

De strijd met jezelf aangaan (algemeen)

*JDVW* Het is een algemeen artikel gaat niet alleen over mezelf maar ook wat ik een ander zou adviseren! Voor degene die net een diagnose te horen hebben gekregen en of juist niet weten wat ze er mee aan moeten! De weg die je moet afleggen met een aandoening en of ziekte is niet altijd makkelijk en je komt jezelf vaak genoeg teg...
7
4
Public

Klein duiveltje

*JDVW* Ergens diep van binnen, zit hij verstopt. Een klein duiveltje, zijn naam en afkomst zijn mij niet bekend. De grote van het duiveltje is ook onbekend. Wel weet ik dat hij zich verstopt in mijn lichaam. Hij weet alles over mij, zonder dat ik dat hem heb verteld. De zoektocht naar hem heb ik opgegeven. Hij verplaatst zich me...
3
0
Public