Vertel me hoe...

Vertel me hoe…. De dagen glijden aan mij voorbij, En de nachten die duren op het moment 2 keer zo lang, Ik wil ook niet slapen want de dromen die voorbij komen maken mij verdrietig en bang. Overdag, bij mensen zet ik mezelf rechtop en laat ik niet zien hoe ik me eigenlijk voel, Alleen iemand die goed in mijn ogen kan kijken sn...
0
0
Public

Als een vlinder

Als een vlinder… Als een vlinder ben je ineens van mij weg gevlogen… Zo plots, de tranen vullen mijn ogen. Als een vlinder heb jij je vleugels gespreid…. En ik hou mezelf voor, het is goed, je bent nu bevrijdt. Als een vlinder vlieg je nu in de stalen van de zonneschijn…. Maar bij mij doet het geregeld nog zoveel pijn. A...
0
0
Public

Een mooie les

Een mooie les... Ik ben een jonge vrouw die zich al vroeg door omstandigheden aanleerden om alleen te vechten, En die aan: “ andere niet belasten” heel veel waarde hechten. Nooit sprak ik uit wat het verleden, heden en de gedachten aan de toekomst met mij deed, Ik was van een meisje tot een vrouw gegroeid die in stilte leed....
0
0
Public

Samen

Samen.. Onze deuren zijn gesloten, de ramen zijn dicht, En jij die heerlijk met je armen om mij heen ligt. Heel dicht liggen wij tegen elkaar, En laten de buiten wereld achter de gesloten deuren daar. Van verdriet vinden langzaam de tranen eindelijk een weg naar buiten, En we horen de mega wind door de kieren met ons mee fluiten...
0
0
Public

Maskers

Maskers… Achter gesloten deuren, waar niemand ons ziet, Pakken wij elkaar vast en huilen in elkaars armen van verdriet. Ik zie in jou ogen de machteloosheid en het verdriet, en jij ziet het andersom, Heel even verdwijnen, even niet meer zitten zoals nu..o jezus, als dat toch eens kon. De deurbel gaat, en wij drogen onze tranen...
2
1
Public

Waarom 1 dag Valentijdsdag

Waarom 1 dag Valentijnsdag? Valentijnsdag komt er weer aan, En je ziet de prijzen van de rode rozen en geschenkjes weer ineens omhoog gaan. 1 dag in het jaar, dat we elkaar laten blijken dat we om elkaar geven, Dat we blij zijn om elkaar te hebben in het leven. We gaan er allemaal lekker in mee, Maar dit jaar zeg ik heel hard NE...
0
0
Public

Een heel fel lichtje

Een heel fel lichtje. Een heel fel lichtje komt zomaar ineens voorbij, Het is een lichtje heel speciaal die met mij mee reist aan mij zij. Het lichtje geeft mij kracht, het maakt niet uit op welk moment van de dag, Het straalt zijn energie naar mij uit zie ik zomaar pakken mag. Ik besef me heel goed dat ik hier bevoorrecht mee b...
0
0
Public

In mijn dromen

In mijn dromen. In mijn droom loop ik samen met jou langst de zee, Je houdt mijn hand vast en loopt liefdevol met mij mee. Je haren door de war van de frisse wind in ons gezicht, En je ogen dicht voor het fel schijnende zonlicht. Niest zeggen wij gedurende onze wandeltocht, allebei denkend aan die momenten dat 1 van ons beide we...
2
0
Public

Laat mij zijn wie ik ben.

Laat mij zijn wie ik ben. Onzichtbaar zijn ze voor de meeste om ons heen, die zien alleen wat echt tastbaar is, bijvoorbeeld de stoep die gemaakt is van steen. Geloven in het hiernamaals doen ze dan ook niet echt, en vinden je dan ook vreemd als je jou visie hierover uitlegt. Een stempel van een vreemd persoon krijg je meteen op...
0
0
Public