Column Gefluister in het duister

Gefluister in het duister. Eigenlijk wil ik liever niet over dit onderwerp schrijven, omdat ik het principe huldig, dat zwijgen de enige remedie is om de ontstane situatie niet aan te wakkeren. Ik heb het natuurlijk over onenigheden die regelmatig ontstaan tussen enkele schrijvers hier op plazilla en dan vooral over de manier va...
24
12
Public

Zwarte Karel.........(column Xeadkrant)

Zwarte Karel... In het jaar des Heren 1996 werd ik (zoals vaker) als dienstdoende piket advocaat opgeroepen door het OM. Mensen welke zich voor de Strafrechter dienen te verantwoorden krijgen tijdens hun voorgeleide juridische ondersteuning. Vandaag stond 'wederom' de alom bekende 'Zwarte Karel' voor de Strafrechter. Het bankje ...

Alles over energie... (Column opdracht Xeadkrant)

Energie uitleg... ...wat een energiek gedoe. De één heeft er te veel van de ander te weinig. Echter het is onmogelijk dat mensen dit aannemen. Het is ook onmogelijk dit te geloven. Als mensen schrijven of mogelijk zeggen; " ik stik van de energie of ik heb geen energie meer" dan is dat de grootste literaire fout des levens. Zo...
47
27
Public