Top 10 artikelen Plazilla

Na ruim 3 jaar Xead/Plazilla ben ik heel benieuwd hoe vaak jullie artikelen gelezen zijn. Mijn bijna 600 artikelen zijn bij elkaar ruim 400.000 keer gelezen, waarvan de 10 best bekeken artikelen de helft voor hun rekening nemen. Ik vind het best veel, maar misschien hebben jullie betere resultaten. Ik ben daar best nieuwsgierig ...
26
74
Public

Hoe maak je snel een back-up van je artikelen?

In mijn artikel Het gaat bergafwaarts met Plazilla heb ik aangegeven dat het belangrijk is een back-up van al je artikelen te maken vóórdat onverhoopt Plazilla ineens niet meer in de lucht is. Los van de discussie of dat laatste wel of niet gaat gebeuren, is het altijd handig je artikelen op te slaan om ze ooit nog eens te kun...
24
31
Public

Reclame-inkomsten Plazilla Ligatus 5 tot 10 keer hoger dan Google Adsense

De laatste twee maanden heb ik wat geëxperimenteerd met reclame-inkomsten, door wekelijks van Google Adsense naar Plazilla (Ligatus) te switchen en omgekeerd. Ik heb geconstateerd dat Ligatus 5 tot 10 keer zoveel opbrengt dan Google Adsense! Het aantal clicks op mijn best gelezen artikelen is bij beide systemen gelijk: ongeveer...
37
49
Public

HELP! De internettrollen verzamelen zich op Plazilla

Tot vanavond had ik geen last van de internettrollen, waarover de laatste dagen hier al veel geschreven is. Maar nu staan er onder mijn artikel Er zijn weer kromme komkommers de volgende reacties. Roberto Judas Hoelen 10 minuten geleden:DE KROMME KOMKOMMERS ZULLEN DE BANANEN VERVANGEN ALS DEZE ZIJN UITGESTORVEN. Let op mijn woor...
88
80
Public

Recept: Plazilla-vredescake

Het is al weer een half jaar geleden dat ik dit recept geplaatst heb. Het wordt denk ik tijd voor een herhaling..... Een broodnodig recept voor een Plazilla-vredescake. benodigdheden 1 kopje vriendschap ½ kopje hoop 2 kopjes liefde 5 eetlepels respect ½ kopje vriendelijkheid 1 kopje vreugde 3 eetlepels begrip 1½ kopje eerlijk...
26
45
Public

Plazilla: een haat-liefde verhouding?

Het wordt helaas weer tijd voor een herhaling..... Met enige regelmaat zie je het gebeuren. Er wordt een artikel gepubliceerd over een heikel onderwerp en al snel komen de eerste heftige reacties binnen. Daar reageert de schrijver nog steviger op terug en de poppen zijn aan het dansen. In een ander artikel wordt het dan meestal ...
32
30
Public

Binnenkort beter weer

Volgens de schrijftips van Xead wordt je artikel het meest bezocht als je een populaire titel hebt, waarnaar nog niet veel verwijzingen op Google zijn. Nou, ik hem gevonden. Ben benieuwd naar het resultaat. resultaten Google Google geeft slechts 3.140 resultaten voor "binnenkort beter weer" in plaats van de vele miljoenen die je...
4
12
Public

Dit is een probeersel (2)

Tijd voor een nieuwe zilla?
30
27
Public

Een Plazillaschrijver in het zonnetje zetten: Ava

Een goed idee van Pooky, deze zilla. En wie ga ik in het zonnetje zetten? Nee, niet één van de oudgedienden die we allemaal wel kennen. Verrassing. Ik kies voor een nieuwe schrijfster, Ava! wie is Ava? Ava is een meisje van 15 jaar, dat pas sinds kort actief is op Plazilla. Ze viel mij direct al op met haar eerste artikel op 5...
93
29
Public