Gedicht: doffe ellende

Doffe ellende Rondom mij zie ik, grauw en grijs, de mensen door de straten lopen, hoofd gebogen, elkaar negeren. Een geur als dood van eenzaamheid en verdriet, ruzie, oorlog en pessimisme, hangt in de straten. Het oorverdovende geluid van scheldwoordensalvo’s, pijnlijke stiltes en keiharde woorden, galmt door mijn hoofd. Het r...
4
2
Public

Liefdesgeduld.

Deinend op de golven van de liefdeszee, voortgestuwd door de kracht en nagenietend van de liefdevolle wervelwind, die eerder rond mijn hart woei. Mijn ogen gesloten herinner ik mij dat prachtige sterrengefonkel, dat langzaam bij het vallen van de nacht die mooie stralende zon verdrong. Stilaan wordt de wind weer zachter en begee...
7
8
Public

Liefde

Onbeschrijflijk, warm en vol, is mijn liefde voor jou. Twinkelende sterren laten mij zweven, diep verlangen doen mij leven. Gooi dat masker overboord, echte schoonheid zit vanbinnen. Mijn geloof in jou is groot. Samen kunnen wij alles overwinnen.
10
13
Public