Dat gepest 2

Dat gepest! Ik wil het niet meer! Dat gepest: Het doet zo'n zeer! Schooltijd is voorbij maar nog lang niet voor mij. Want daar is toch die angst voor hetzelfde gedoe straks weer. Ik probeer me te bezinnen, want ik wil dit echt nooit meer! (Inzending Schrijfwedstrijd Turing 2015). Dit gedicht draag ik op aan Gerrie. Ook hier te v...
2
0
Public

Ode aan de Kraaien

Zie hier voor de voordracht! Ode aan de Kraaien op YT!
2
0
Public

Prins Clit

Ode aan Prins Clit 1. Ode aan Prins Clit 2. Tekst Ode 2. Dit gaat over Prins Clit, de rapper van de Kraaien. Een hele goede band met wel heel intelligente teksten (!): "Is het niet de hash, dan ben ik wel bezopen"! Lachen toch! Je maakt me helemaal gek.... Je maakt me helemaal gek 2. De Kraaien en Pina Jones Blooper. (Verwarring...
2
0
Public

Kerstgedichten 2015

Vrede. Laat die verwachting door je heen stromen: Dat gevoel van; Eens zal de Vrede komen. Creatief visualiseren is bij Vrede van belang. En begin dus bij jezelf en wees niet bang. Kerst 2015. Dit is Kerst anno nu, in het jaar 2015. En wat een ontwikkelingen hebben we gezien! We zijn heel bij met computers, Mobieltjes en allerha...
3
0
Public

John Lennon 1940-1980.

John 09-10-1940----08-12-1980. 35 Jaar gelee, schoot Mark Chapmann John Lennon neer; En John viel naar benee. Resultaat?: John Lennon is dood, Ja Mark: Je bent wel heel erg ‘groot’! De voordracht Take 44. Voordracht-Blooper. http://www.jouwgedichten.nl/gedicht/7278/1/john-lennon-1940-1980 De MP3. Door Pina van www.PinaJones....
3
0
Public

Parijs, 13-11-2015.

En ik heb er lang over nagedacht, mijn ouders zijn ertegen uit angst, maar laten we ons niet door angst regeren denk ik dan en ik publiceer het volgende toch: Parijs, 13-11-2015. In Parijs waren gisteren sommige mensen niet wijs. Al dat geschiet, ergens goed voor is het niet. Het ergste is nog dat de terroristen denken dat ze zo...
3
3
Public

De Sint

Wat is er aan de hand? De Sint is in het land. Potverdorie, Hollands Glorie; Dat is me even wat, erg plezierig vind ik dat! http://www.jouwgedichten.nl/gedicht/5623/1/de-sint Voordracht.
2
0
Public

In opdracht van Kwintes

Kwintes Burendag 26 september 2015. Burendag, burendag; Alles kan en alles mag. Mijn goede humeur neem ik mee en daar zitten we dan bij elkaar heel tevree. Sjoelen doen we, een leuk spel. Tegen ons verlies kunnen we zeker wel! Zoals een ieder is, heel wijs; gunnen wij de winnaars hun prijs. En dan ook nog Barbeque! Als klap op d...
2
0
Public