Rouleren op de werkvloer

Natuurlijk heeft een werkgever het liefst op elke discipline de beste werknemer zitten, maar is dat nog wel van deze tijd? De medewerker heeft binnen zijn/haar afdeling, groep e.d. een aantal kerntaken waarop de werknemer in eerste instantie aangenomen is. Maar omdat de mens in mijn ogen van nature op zoek is naar nieuwe uitdagi...

Overstappen op SEPA

Normaal gesproken hadden we nu al allemaal overgestapt moeten zijn op SEPA maar deze verplichting gaat nu in per 1 augustus 2014 of misschien zelfs wel per 1 februari 2016. SEPA: De afkorting staat voor Single Euro Payment Area en heeft als grote doel dat we in Europa allemaal hetzelfde betalingssysteem gebruiken. Volgens de pla...

Ik ben er weer

Hallo.................ik ben er weer ! Inmiddels ben ik weer aan het werk en is er geen noodzaak meer om te solliciteren. Ik had mijn naam en foto aangepast. Lees hier: http://werk-ondernemen-en-financien.plazilla.com/waarom-ik-mijn-naam-aangepast-heb Natuurlijk was ik het er niet mee eens maar de banen lagen en liggen niet voor...
36
22
Public

Waarde van een concurrentiebeding

Een concurrentiebeding en de waarde daarvan, wie heeft er baat bij en wat is de effektieve waarde ervan om zo'n beding in het arbeidscontract te zetten voor de werkgever. Waarom een concurrentiebeding: In principe is het concurrentiebeding in het leven geroepen om de 'geheimen' en bedrijfsinformatie van de werkgever te waarborge...

Sheila Sitalsing is de beste

Voor mij is het lezen van de column van Sheila Sitalsing als het eten van het toetje na het avondeten, deze dame weet mij te raken met haar schrijfkunsten en hoewel ik het zeker niet altijd met haar eens ben lees ik ze met veel plezier en interesse. Sheila Sitalsing is geboren in 1968 op het mooie Suriname. Ze is een journalist ...

Najaarscollectie gemaakt door Rina

Ook in de donkere maanden van het jaar is het altijd leuk om iets bijzonders in huis te hebben en daarom wil ik u via dit artikel op de hoogte brengen van enkele door Rina zelfgemaakte creaties. De herfst staat toch vooral in het teken van buiten is het koud en guur en binnen is de sfeer van gezelligheid en om die sfeer thuis oo...

Wiennie: De kunst van het haken

Hieronder neem ik u mee in de wondere wereld van het haken. Zelf kan ik enorm genieten van al het moois dat Wiennie maakt, het lijkt zo simpel maar vergis je niet. Kijk en geniet: Met een windlicht kun je de omgeving waarin je het plaatst op een aangename wijze verlichten, deze gezellige verlichting is nog mooier met een bepaald...

Otto Lilienthal, de ontwerper van vele zweefvliegtuigen

Otto Lilienthal is één der pioniers van het vliegtuig. De in Duitsland geboren Lilienthal begon zijn experimenten na zijn opleiding aan de Technische school in Potsdam. Zijn eerste zweefvlucht maakte hij in 1891 en dit was een vlucht van meer dan 25 meter en doordat Lilienthal er steeds meer plezier in kreeg en zo kon het gebe...
15
11
Public

Rina heeft een nieuwe collectie

Rina heeft een nieuwe collectie en die wil ik u natuurlijk niet onthouden, geniet ervan en is er iets leuks voor u bij zijn dan kan ik u in contact brengen met Rina. Voor wie Rina nog niet kent: http://algemeen-algemeen.plazilla.com/promotie-voor-rina Misschien is er wel een mooi en uniek kado voor iemand die u lief heeft bij. M...