Sheila Sitalsing is de beste

Voor mij is het lezen van de column van Sheila Sitalsing als het eten van het toetje na het avondeten, deze dame weet mij te raken met haar schrijfkunsten en hoewel ik het zeker niet altijd met haar eens ben lees ik ze met veel plezier en interesse. Sheila Sitalsing is geboren in 1968 op het mooie Suriname. Ze is een journalist ...

Najaarscollectie gemaakt door Rina

Ook in de donkere maanden van het jaar is het altijd leuk om iets bijzonders in huis te hebben en daarom wil ik u via dit artikel op de hoogte brengen van enkele door Rina zelfgemaakte creaties. De herfst staat toch vooral in het teken van buiten is het koud en guur en binnen is de sfeer van gezelligheid en om die sfeer thuis oo...

Rina heeft een nieuwe collectie

Rina heeft een nieuwe collectie en die wil ik u natuurlijk niet onthouden, geniet ervan en is er iets leuks voor u bij zijn dan kan ik u in contact brengen met Rina. Voor wie Rina nog niet kent: http://algemeen-algemeen.plazilla.com/promotie-voor-rina Misschien is er wel een mooi en uniek kado voor iemand die u lief heeft bij. M...

Rina, zelfgemaakte sieraden

Mijn eerste ontmoeting met Rina was op het Volkstuinencomplex in Zuidbroek en ze vertelde me dat ze zelf sieraden en dergelijke maakte. Op elke fair in de kas heeft ze een eigen kraampje waarin ze haar zefgemaakte spullen verkoopt. Via deze weg wil ik jullie laten meegenieten van al het moois dat deze knutselkoningin maakt, pers...
15
10
Public

Kunstenares van de toekomst: Faranú

Vandaag in de spotlights............... Faranú Deze kunstenares is een top-talent op het gebied van het maken van kunst op een hedendaagse manier maar wel van de traditionele materialen zoals houtskool en keramiek. De tekeningen zijn intens en de sculpturen zijn veelal gebasseerd op Neo-Mythische onderwerpen. Wat de kracht is v...

Nummer 300

Het is natuurlijk maar een nummer, maar jeetje 300 stukjes/artikelen of hoe je het ook wil noemen geschreven. Een mooi aantal is het, 300 (driehonderd). MarkyMark is natuurlijk mijn makkelijk gevonden bijnaam maar er staat nu dus wel onder 300 stukjes MarkyMark geschreven, normaal ben ik niet zo van het melden hoeveel ik heb ges...
23
19
Public

Service is niet altijd Service

Ik ben een paar maanden geleden overgestapt van advocaat en deze advocaat heeft een bijzondere betekenis voor het woord "Service", hieronder zal ik kort uiteenzetten wat ik bedoel. Mocht je onder een bepaald gezamelijk inkomen zitten en je hebt toch een advocaat nodig dan kun je een beroep doen op de zogeheten Gefinancierde Rech...
25
16
Public

Ik heb een nieuwe nummer 1

Eindelijk is het dan zover. Ik heb een nieuwe nummer 1, waarbij ? Nou hier op Plazilla. Wekenlang en misschien wel maandenlang was dit artikel de absolute nummer qua lezers: http://plazilla.com/1-officiele-opening-van-ampquotvolkstuinen-in-de-kasampquot In dit stuk geef ik een verslag van de Officiele opening van het Volkstuin i...

Mijn brief aan Rob T.

Hoi Rob, Ik wilde graag meedoen in deze Zilla “in antwoord op uw schrijven en heb dus gevraagd of ik toegevoegd kon worden aan de Zilla zodat ik deze brief kon gaan schrijven. Allereest wil ik mijn bewondering uitspreken over de manier waarop u de vele mooie gedichten maakt, zelfs op aanvraag maakt u een persoonlijk gedicht. Z...