2013, wensen, voor iedereen, van mensen voor mensen.

Vandaag besluit ik de uitnodiging aan te gaan. De beste wensen voor 2013. Voor iederéén, niemand uitgezonderd. Minder recessie, minder haat.. Minder zinloos geweld.. Minder gepest.. Minder geldzorgen.. Minder geld geven (lenen) aan andere landen.. Maar eerst maar eens investeren in eigen land.. Meer liefde.. Meer blijdschap.. ...
19
4
Public

Ik zou willen dat het alle dagen kerst kon zijn

Buiten in de ijzige wind trek ik mijn kraag nog iets verder omhoog om me tegen de winterse kou te beschermen. Een rilling loopt over mijn rug als ik door de vrolijke verlichte straten loop en ik een verlangend knerpend vuurtje ontwaar. Een knus gezinnetje die zich warmpjes bij het haardvuur heeft samengevoegd, om van de donkere ...
26
34
Public

Mijn wensen voor 2013

Mijn wensen voor 2013 Het einde begint in zicht te komen . Het einde van het jaar 2012 . Het jaar is voor mij voorbij gevlogen . Maar Ik heb een paar wensen die ik echt laad uitkomen . Wensen die werkelijkheid gaan worden. Maar hebben jullie hier op Plazilla ook mooie wensen voor 2013? Ik zal jullie hier een paar wensen van mij ...