Week van de psychiatrie 2011

Week van de Psychiatrie, 2011. Door Pien. Samenvatting van mijn manuscript: (Voor de week van de psychiatrie-'bundel' 2011). http://plazilla.com/page/4295136496/alle-in-dit-manuscript-voorkomende-namen Onbegrip. Ik heb, denk ik, weinig begrip voor anderen doordat ik hun ziektebeeld niet kan begrijpen. Eigenlijk dacht ik dat ik h...
23
7
Public

Week van de Psychiatrie 2015

Schrijfopdrachten: Psychiatrie op de schop….?! Een beter beleid is ons gegeven. Werk in uitvoering voor een beter leven. Met het team samen waar ik mee werk kan ik dat beamen. Goede sturing door het team, correct toegepast door mij, wordt goede samenwerking: Dat zul je zien! Door: Erwina Hoogendijk alias Pina van www.PinaJones...
3
0
Public

De psychiatrie op de schop 2

Schrijfopdrachten: De Psychiatrie op de schop…..? (!) 2 Ik geef mijn hulpverlener op zijn kop. Voor mij mag er op deze hulpverlening een stop. Men laat mij alleen klagen maar ik wil ook advies; Maar dan moet ik er speciaal om vragen luidt het devies. Het is toch logisch dat ik advies wil? Dus nu de boosheid van mij en vervolge...
3
0
Public