Onze lieve hond Thirsa is zwanger van haar 2e nestje!!

Onze mooie lieve Thirsa was gisteren precies 4 weken zwanger. Een hond loopt 9 weken en kan/mag bevallen vanaf de 58e dag na de dekking de uiterste dag is de 63e dag. Heeft zich dan nog steeds geen bevalling aan gekondigd moet je de dierenarts raadplegen. Voor onze lieve 4 jarige Thirsa is dit haar 2e en laatste nestje. De vorig...
6
7
Public

Alweer een mooie tevreden dag, van een tevreden leven!!

Vandaag heb ik belsoten om eens te gaan schrijven over alle positieve dingen in mijn leven. Er is zoveel misgegaan in het verleden dat ik jullie graag eens wil vertellen hoe het nu met me (ons ) gaat. Natuurlijk heb ik allereerst de liefde van mijn leven gevonden nadat ik bijna elf jaar gescheiden was. Op een moment dat ik niema...
3
2
Public

Zijn mensen nog wel bewust hoe kostbaar geschenk een kind is?

De titel zegt alles al. Vandaag zag ik een filmpje over een moeder met haar kind. Ze lopen over straat. Netjes hand in hand..in de andere hand een telefoon..waar de moeder constant actief op bezig is. Na een paar minuten niet naar t kind om te kijken maar alleen maar oog voor haar mobiel, trekt het kindje (ik denk een jaar of 3 ...
3
10
Public

Artikel 101

Hallo lieve mensen... Vandaag artikel 101!! lees honderdenéén. Goh er was een tijd dat ik me niet kon voorstellen dat ik dat eens halen zou. Een tijd waarin ik pijn had, of niet lekker in mijn vel zat. Ik wil niet alleen maar negatief schrijven, toch is dat al wel eens gebeurd. Er zijn in de tussentijd een hoop dingen gebeurd ...
11
6
Public